GARDEN RUSTIC SPAŢII VERZI SRL

Chisoda

Adresa: Primăverii, nr. 62 (Cod postal:307221), Chisoda, Jud. Timis, Romania

Despre GARDEN RUSTIC SPAŢII VERZI SRL

Amenajare spaţii verzi. Proiectare spaţii verzi.
Furnizor de servicii de grădinărit, plante şi arbori ornamentali, instalaţii de irigat, sisteme de drenaj, iazuri şi fântâni arteziene, gazon, rocari şi piară naturală, pământ fertil.
Garden Rustic Spații Verzi Timișoara - Garden Rustic spații verzi Timişoara - furnizor de servici de grădinarit, plante şi arbori ornamentali, instalaţii şi sisteme de irigat şi drenaj, iazuri şi fântâni arteziene, se impune pe piaţă prin SERIOZITATE CALITATE ŞI PREŢURI ACCEPTABILE venind în întampinarea clienţilor săi cu un pachet complet de lucrări pentru amenajări de grădini şi parcuri:
- gazon;
- plante şi arbori ornamentali;
- iazuri şi fântâni arteziene;
- instalaţi şi sisteme de irigat;
- sisteme de drenaj;
- pavaje.
Firma noastră este specializată în amenajarea completă a spaţiilor verzi: pentru sedii de firme, case particulare, diverse spaţii publice, precum şi în amenajarea de grădini interioare.
Ne-am căştigat clienţii prin calitatea serviciilor noastre, ca urmare a experienţei în domeniu de peste zece ani, fiind permanent preocupaţi de perfecţionarea lor.
Garden Rustic te îndrumă în abordarea etapelor corecte pentru realizarea unei grădini potrivită stilului arhitectural al casei, firmei sau oraşului tău în funcţie de poziţionarea lor în spaţiu, caracteristicilor curţii (spaţiului), solului, precum şi personalităţii şi necesităţii proprietarului.
Oferim garanţie pentru plante (2 ani), în cazul plantării lor de către firma noastră şi cu condiţia să fie respectate condiţiile necesare îngrijirii lor de către client, şi doi ani de zile pentru sistemele de irigare.
Vă oferim consultanţa de specialitate în amenajarea de spaţii verzi, analizând împreuna cu clientul fiecare etapă a realizării unei grădini pentru găsirea celor mai optime soluţii.
Vă oferim servicii complete de amenajare a grădinilor şi a spaţiilor verzi, plantări de flori anuale şi perene, arbuşti, arbori, rulouri de gazon, plante de interior. Realizare de alei dalate sau din piatră naturală(pas japonez), construcţii de iazuri şi cascade, sisteme automatizate de irigatie, pergole, jardiniere fixe sau mobile.
Înainte de a se amenanja o grădină se ia în considerare mediul în care aceasta urmează să fie plasată: clima, peisajul, tipurile de plante prezente, grădina trebuind să se integreze perfect şi armonios între ele. Noi ştim, de asemenea că va fi influenţată de împrejurimi şi de cadrul natural, indiferent că o vom găsi în provincie sau în oraş.
Grădina trebuie să respecte gustul şi cerinţele beneficiarului, să se integreze perfect cu casa, pentru a evita urmărirea unei mode de moment şi a unor amenajări stereotipice, foarte indepărtate de ale noastre.
Relaţia dintre grădină şi mediu este foarte strânsă: factorii climatici, vegetaţia existenţa împrejur etc, acţionează într-un mod decisiv aspura aspectului grădinii condiţionând alegerea elementelor care o vor compune. Este important să se creeze ceva ce se potriveşte foarte bine cu stilul locului.
Amenajarea grădinii să fie în conformitate cu disponibilitatea dumneavoastră financiară, astfel chiar şi o grădină în care doriţi să investiţi puţin poate fi frumoasă dacă este concepută şi pusă în aplicare cu grijă.
Servicii:
- Amenajare spaţii verzi;
- Gazon Rulou;
- Gazon natural şi seminţe;
- Instalaţii şi sisteme de irigat agricole şi rezidenţiale;
- Iazuri şi fântâni arteziene;
- Cascade şi cursuri de apă;
- Amenajări grădini şi curţi;
- Plante Ornamentale;
- Amenajări cu plante ornamentale;
- Proiectare peisagistică 3D/2D;
- Întreţinere spaţii verzi;
- Rocării, stâncării şi piatăa naturală;
- Pământ fertil, turbă, mraniţă;
- Mobilier şi decoraţiuni de grădină;
​- Deszăpezire.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.