FORMFIT LINEA SRL

Oradea

Adresa: Nicolae Jiga, nr. 53, locație magazin: Republicii, nr. 7 (Cod postal:410017), Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre FORMFIT LINEA SRL

Lenjerie specială postoperatorie
ANITA se ocupă de tine și dacă te afli într-o perioadă cu probleme de sănătate: de la sutienul cu compresie pe care îl poți folosi în urma unei operații de mărire a sânului cu implant siliconic până la produsele Limph O Fit pentru acumulări limfatice. Produsele calitative îți ușurează comvalescența, ele fiind testate din punct de vedere medical și biologic.
Proteze externe de sân
Proteză de sân Anita, Proteze de sân cu technologia FlexGap 
Descoperă toată gama de proteze externe de sân fabricate de ANITA Dr. Helbig. Protezele de sân corespund pentru compensarea inițială, parțială și totală a lipsurilor de țesut survenite în urma unei operații de mastectomie a pacienților oncologici. Având greutatea și textura foarte apropiate de cea a sânului biologic protezele de sân rezolvă nu numai o problemă estetică dar prin compensarea greutății țesutului care lipsește, ajută și la prevenirea unor probleme de sănătate cum ar fi deformarea coloanei vertebrale și durerile asociate cu aceasta. Pentru a păstra cât mai mult naturalețea sânului în mișcare, protezele de sân utilizează technologia FlexGap®.
Proteze externe de sân se împart în următoarele categorii: 
Proteza externă de sân pentru compensare inițială
 (proteză de sân textilă imediat după operație) care se folosește în perioada postoperatorie este foarte ușoară, confecționată din materiale fine de microfibră și bumbac. Pentru perioada de convalescență și durata tratamentelor de chimioterapie sau radioterapie protezele textile asigură compensarea vizuală. Protezele externe de sân textile nu irită și nu creează puncte de presiune în zona operată. Proteza de sân textilă nu asigură compensarea de greutate, de aceea nu corespunde pe o perioadă îndelungată.
Proteza de sân pentru compensare parțială (proteză de sân pentru compensare parțială) fabricate din silicon ajută la egalarea neregularităților și a eventualelor diferențe după reconstrucție.
Proteza de sân pentru compensare totală (proteză de sân din silicon greutate normală și proteză de sân din silicon greutate redusă) fabricată din silicon sau silicon ușor, asigură compensarea totală, atât vizuală cât și a greutății lipsă. Proteza de sân din silicon oferă o senzație de siguranță și ajută la recâștigarea încrederii în sine a Doamnelor care trec printr-o operație de mastectomie.
Lenjerie după mastectomie
Producătorul german ANITA Dr Helbig GmbH este specialist în domeniul protezelor externe de sân și sutiene speciale cu buzunar cu o experiență de 100 de ani. Brandul ANITA oferă o gamă largă de lenjerii după mastectomie care sunt special adaptate la dorințele si nevoile femeilor aflate după o intervenție chirurgicală la sân.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.