FORMACONS SRL

Blejoi

Adresa: Sat Ţânţăreni, nr. 520 , Blejoi, Jud. Prahova, Romania

  • 0244-596969, 0744-425369
  • 0244-596969

Despre FORMACONS SRL

Construcții civile Prahova


Cu o experiență de peste 9 ani pe piața construcțiilor, punând întotdeauna accent pe calitate, Formacons execută construcții civile în Prahova, efectuand de asemenea și reparații capitale – consolidări, zidării, zugrăveli, vopsitorii și șarpante, amenajări interioare cu material modern – gipscarton, plafoane false, parchet, faianță, gresie, granit, marmură mozaic venețian, cât și termoizolațiii și hidroizolații. Construcția unei case reprezintă materializarea viselor majorității dintre noi și de aceea noi îi acordăm importanța cuvenită. O construcţie trebuie să fie, mai presus de orice, un produs durabil şi bine lucrat. Cu o echipă de construcții civile din Prahova, cu un număr considerabil de proiecte executate cu diferite grade de complexitate, vă garantăm calitatea lucrărilor. Realizăm atât case cât și vile de vacanță la standarde înalte de calitate. De-a lungul timpului am realizat și case de vacanță. În portofoliul nostru găsiți proiecte edificatoare pentru domeniul construcțiile civile din Prahova
Executăm atât case la roșu, ceea ce reprezintă construcția fără finisaje, cât și case la cheie – clădiri complet finisate, atât în interior cât și exterior. Proiectele executate sau în curs de executare ne recomandă pe piața construcțiilor din Prahova. 
Găsiți astfel de proiecte exemplificate cu poze în portofoliu.

Construcții industriale Prahova 
Executăm construcții industriale în Prahova, hale industriale în concept modern – panouri sandwich ștablă cutată, confecții metalice cu personal autorizat ISCIR. 
Colectivul de specialiști în construcții industriale din Prahova de care dispunem poate oferi soluții tehnice competente, execuție la termen și un standard înalt de calitate.

Tâmplărie aluminiu și PVC Prahova


     Garantăm prețul cel mai bun și calitatea produsului finit bazandu-ne pe o linie completă de utilaje profesionale de execuție a tâmplăriei de aluminium și PVC și a pereților cortină.

     Compartiment tâmplărie aluminium, PVC și pereți Cortină – dotat cu hală de producție cu linie de utilaje completă.

Informații utile:

 

 

Utilaje

Dotări și utilaje producție:

  • BULDOEXCAVATOR KOMATSU
  • COFRAJE METALICE DE INVENTAR – 400 MP
  • POPI METALICI – 500 BUC.
  • SCHELA METALICĂ – 1100 MP
  • MAȘINĂ FASONAT OȚEL BETON
  • LINIE COMPLETĂ UTILAJE EXECUTAT TÂMPLĂRIE ALUMINIU, PVC ȘI PEREȚI CORTINĂ
  • UTILAJE MICA MECANIZARE – PLACĂ ȘI MAI COMPACTOR, PICKHAMMERE, MAȘINĂ TĂIAT BETON, MAȘINĂ PENTRU GĂURI ÎN BETON - CAROTA, INVERTOARE SUDURĂ, GENERATOR CURENT, VIBRATOARE BETON, SCULE ELECTRICE INDIVIDUALE
  • BARĂCI O.S. STRUCTURĂ METALICĂ CU PANOURI SANDWICH – 7 BC
 

 

   

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.