EURO DANIEL SRL

Odoreu

Adresa: Republicii, nr. 56 Pct. de lucru: Aurel Vlaicu, nr. 125 în incinta fosta IAS , Odoreu, Jud. Satu Mare, Romania

Despre EURO DANIEL SRL

Firma noastră execută mobilier la comandă folosind cele mai bune materiale, iar cu ajutorul imaginației clienților noștrii am reușit să creem cele mai diverse modele de mobilier.

 Cu ajutorul specialiștilor noștri veți putea beneficia de consultanță și proiectare astfel incât mobilierul dvs să respecte toate acestea. Spațiul va fi optimizat astfel incât să fie cât mai funcțional și sa nu dea totuși un aspect de "inghesuit".
Materiale folosite sunt dintre cele mai vartiate PAL, MDF, aluminiu, diferite modele de sticlă. Pentru a oferi un plus de functionalitate puteti alege diferitele accesorii puse la dispoziție de noi.
Tot ceea ce vă rămâne de făcut este să vă luați ideea și să veniți la noi, pentru a o transforma în realitate.A descoperi și satisface necesitățile modului de viața actual inseamnă a accentua laturi ce pun accent pe confort, pe usurință manevrării și utilizării pieselor de mobilier. Pe de o parte cumpăratorul nu își mai permite achiziționarea unei mobile incărcate din punct de vedere decorativ și foarte greu manipulabilă, iar pe de alta parte, preferințele se indreaptă spre genul de mobilier adoptat unui stil propriu de viață, în conformitate cu pretențiile actualității.

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.