ECO THERM SERVICES SRL

Craiova

Adresa: Ion Țuculescu, nr. 13, Pct. de lucru: Pielești, DC 87 , Craiova, Jud. Dolj, Romania

Despre ECO THERM SERVICES SRL

Echipamente de contorizare si instalatii pentru industrie
 
Echipamente de contorizare si instalatii pentru industrie
 

Produse

Contoare de apă, contoare de energie termică, contoare de gaz, automatizări, contoare de energie electrică, echipamente AMR, contoare individuale

Societatea ECO THERM SERVICES este o companie românească cu capital integral privat fondată în anul 2006 pe structura unei societăți comerciale cu răspundere limitată.

Principala arie de interes o reprezintă serviciile de proiectare, livrare, montaj, punere în funcțiune, servicii în garanție și postgaranție, asistență tehnică, instruire și consultanță pentru diverse tipuri de echipamente de un nivel calitativ superior, de a inova în funcție de cerințele pieței și de a îmbunătății continuu eficacitatea serviciilor.

Compania își concentrează activitatea încât aceasta să confere clienților săi o mai mare siguranță și un bun control asupra raportului calitate-preț, acest lucru reflectându-se prin produse competitive pentru întreaga gamă de echipamente importate și distribuite, în special pe dezvoltarea orientată prin sisteme. Prin aceasta se înțelege că încercăm  întotdeauna să furnizăm și să explorăm posibilitățile de inițiere a unor sisteme de apă și termoficare complet integrate.

ECO THERM SERVICES este dedicată parteneriatelor și satisfacerii nevoilor de business ale clienților săi, dezvoltându-și în mod coerent și constant competențele tehnice și portofoliul de produse, asumandu-și cu responsabilitate rolul de partener de încredere.

 

O garanție în plus a seriozității și nivelului înalt de competență îl reprezintă faptul că ECO THERM SERVICES are proiectat și implementat Sistemul de Management al Calității având la bază standardele de referință SR EN ISO 9001: 2008.

De asemenea, începând cu anul 2011, societatea noastră a implementat și standardele ISO 14001:2005, 18001:2008, 27001:2006.

Servicii

ECO THERM SERVICES oferă soluţii de calitate pentru o gamă largă de aplicaţii:

 
- soluţii complete de contorizare şi trasnsmitere a datelor la distanta prin radio si M-Bus;
 
- tehnică de încălzire rezidenţială/indutrială - consultanţă, echipamente, instalare;
 
- echipamente pentru încălzire electrică şi alternativă;
 
- reglarea şi controlul proceselor industriale;
 
- acţionări electrice variabile şi automatizări industriale.
 
- module termice de bransament si apartament pentru termoficare
 
 

 

Produse / Preturi / Servicii

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.