ECO GARDEN CONSTRUCT SRL

Cluj-Napoca

Adresa: Aleea Stadionului, nr. 2, et. 2 (Cod postal:400375), Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

Despre ECO GARDEN CONSTRUCT SRL

Spațiile verzi care sunt parte a conceptului de regenerare urbană sunt diferite de spațiile urbane cu care suntem obișnuiți – este nevoie de o altfel de gândire în amenajarea și mentenanța acesora, de multă creativitate și de o permanentă deschidere către soluții inovative. Misiunea noastră presupune realizarea de proiecte de succes la nivel național și internațional, care să contribuie direct la creşterea nivelului de regenerare urbană şi la dezvoltarea durabilă a societăţii, în acord cu normele de protecție a mediului. 

VIZIUNEA

Viziunea noastră reflectă încrederea noastră în înțelepciunea colectivă a omenirii. Credem ca este timpul pentru o schimbare majoră și credem că aceasta poate fi realizata inclusiv prin servicii de amenajare peisagistică la cele mai înalte standarde de calitate, cu cele mai inovative metode și cu cei mai buni oameni. Credem că oamenii sunt mai fericiți dacă trăiesc intr – o lume mai verde.

VALORI

Valorile noastre ne definesc ca organizaţie şi fiecare acţiune în parte. Valorile noastre ne ajută să lucrăm împreună în modul cel mai eficient pentru rezultate care ne împlinesc profesional. Sprijinim o cultură a încrederii și deschidem porțile flexibilității pentru responsabilitatea fiecăruia.Personalul Eco Garden Construct, fie ca vorbim despre un îngrijitor de spații verzi, fie că vorbim despre un inginer peisagist împărtășeste patru valori de bază. Acestea reprezintă rădăcinile culturii noastre interne:

Colaborare.

Dacă lucrăm împreună, avem rezultate mai bune. Încurajăm diversitatea și suntem convinși că suntem mai buni împreună decât individual.

 

Responsabilitate.

Acționăm in mod responsabil. Suntem conștienți de consecințele acțiunilor noastre și suntem membri responsabili ai societății.

 

Proactivitate.

Suntem proactivi. Suntem diferiți prin voință și implicare pentru că suntem convinsi că un pas mărunt înseamnă un drum deschis către o mare realizare.

 

Învățare.

Suntem dornici să învățăm pentru că acest lucru ne face mai buni și mai inovativi.

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.