DUŢESCU PROFESIONAL CLEANING SRL

Bascov

Adresa: Sat Prislopu Mic, nr. 53A , Bascov, Jud. Arges, Romania

Despre DUŢESCU PROFESIONAL CLEANING SRL

Distribuitor de echipamente, utilaje si consumabile profesionale pentru curatenie

- unic importator si distribuitor marca Fiorentini -

SC Dutescu Profesional Cleaning SRL este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante si cunoscute companii importatoare de masini pentru curatat si uscat pardoseli cat si de masini pentru maturat, marca Fiorentini Italia.
In prezent, importam o gama completa de masini de spalat/aspirat cu acumulatori, diesel sau gaz si masini de maturat (actionate cu om la bord sau actionate prin impingere), aspiratoare cu vacuum, masini monodisc precum si alte echipamente profesionale ce tin de curatenia unei institutii (masini pentru intretinerea podelelor, aspiratoare pentru mochete, carpete, covoare, uscatoare etc.).
Echipamentul nostru de curatare, multumita simplitatii,conceptului de functionare 90% mecanic, rezistentei si fiabilitatii este folosit in cele mai importante centre comerciale, aeroporturi si gari din Europa, Rusia, Australia, China, Japonia, etc. Mentionam ca firma noastra, pe langa vanzarea de echipamente si utilaje profesionale pentru curatenia civila si industriala, ofera si o gama larga de servicii de inchiriere si leasing operational.

.

 

 

 

 

 

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.