DORA MEDICALS SRL

Targu Mures

Adresa: Piaţa Mărăşeşti, nr. 21 (Cod postal:540327), Targu Mures, Jud. Mures, Romania

Despre DORA MEDICALS SRL

                                                                                 

Laborator analize

Laboratorul de analize medicale  este acreditat conform SR  EN ISO /CEI 15189:2013,  fiind dotat cu echipament şi aparatură performante, de ultimă generaţie,  care oferă posibilitatea efectuării a peste 600 de tipuri de analize, fiabilitatea şi corectitudinea rezultatelor fiind atent monitorizate de către personalul medical care are o largă experienţă. 

Radiologie-imagistică

În cadrul centrului nostru funcţionează un departament de radiologie generală, mamografie, osteodensitometrie, iar în cadrul cabinetelor de consultaţii se pot efectua ecografii mamare, abdominale şi tiroidiene.

Consultații medicale

Ambulatorul nostru de specialitate vă stă la dispoziție cu o gamă largă de consultații medicale. De la medicina de familie până la neurochirurgie puteți găsi o soluție de la specialiștii noștri cu experiență în domeniu.

Medicina muncii

Dora Medicals oferă servicii complete de medicina muncii pentru companii, atât pentru angajări, cât si examene periodice.  Puteți scăpa de grija cunoașterii legislației schimbătoare apelând la specialistul nostru în domeniu.

Fizioterapie

Personalul specializat al cabinetului de fizioterapie-kinetoterapie vă oferă consultaţii şi tratament de specialitate pentru o gamă largă de afecţiuni. Aparatura din dotare este de ultimă generaţie

Stomatologie

Dacă aveți o urgență sau vă doriți numai un zâmbet perfect, centrul de stomatologie Smile Expert face față oricărei solicitări fie că este vorba de o intervenție simplă sau de un implant dentar complex.

Optică medicală

Vă așteptăm în centrul de oftalmologie și optică Dora Optics dotat cu instrumentar și tehnologie de elită. 

Siguranță și calitate

Noi, la Dora Medicals, ne străduim zilnic să oferim servicii de o siguranță și calitate maximă. Investim mult în creșterea calității actului medical, evitarea oricărei erori și aderăm la cele mai exigente standarde de calitate.

 

 

 

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.