DOCMAN EVO SERV SRL

Chitila

Adresa: Şoseaua Banatului, nr. 109A et. 1 , Chitila, Jud. Ilfov, Romania

Despre DOCMAN EVO SERV SRL

Servicii de arhivare - activități ale bibliotecilor și arhivelor

Pentru ca stim ca principalul dumneavoastra obiectiv este dezvoltarea localitatii  va oferim o solutie eficienta si avand costuri rezonabile cu scopul de a va oferi un acces usor la informatiile din arhiva Primariei .

De asemenea, avem onoare sa va transmitem o scurta prezentare a firmei noastre impreuna cu invitatia de a vizita site-ul nostru www.docman.ro, acolo unde veti gasi 3 pachete concepute special pentru dumneavoastra:

Standard Next

Primar Evo Sol;                                                    

Control Plus .

Cei peste 60 de clienti din portofoliu ne-au ajutat sa intelegem care sunt necesitatile si dorintele legate de arhivarea fizica, arhivarea electronica si de managementul fluxurilor de date , astfel incat, acum putem furniza o gama larga de servicii de document management la nivel de excelenta . De asemenea, prin parteneriatele strategice pe care le avem cu Xerox si  Elo Document Office, asiguram intreaga gama de servicii, atat din punct de vedere virtual (software, web acces) cat si fizic (server, multifunctional, terminale ).

Fiind convins ca impreuna putem realiza un parteneriat de succes, astept cu nerabdare sa va intalnesc in viitorul apropiat .

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.