DELTA EXCLUSIV SRL

Ghiroda

Adresa: Primăverii, nr. 24 , Ghiroda, Jud. Timis, Romania

Despre DELTA EXCLUSIV SRL

Agrotunel DELTACOVER 10 - tunel agro cu latimea de 10m, inaltimea la coama de 4,80m, si lungimea la alegere dar minim 12m si maxim 100m pt o singura unitate. Structura solida din otel zincat cu arcuri din teava de 2 toli cu perete de 3,6mm, 5 randuri de pane si 2 pane de intindere, contravantuiri in capete, talpa continua din profil de otel pe lungime, prelata speciala 680 gr/mp, cu luminator zenital, fara fronturi.Nu necesita fundatii, se monteaza pe planseul de beton, pe centura de beton sau pe o suprafata plana, orizontala, de piatra sparta compactata.Pret productie Timisoara de la 30 Euro/mp + TVA. Sistem montaj usor - asamblarea poate fi facuta cu usurinta de catre beneficiar. 

Prelate DELTAMAX, 650 grame/mp, tesatura suport PES, dublu acoperita cu PVC, lacuite, etanse si solide, cu margini intarite, capse pe contur sau cu buzunare de intindere - orice dimensiune. Ideale pentru pereti despartitori, delimitari industriale, prelate agricole, pereti saivan, acoperis saivan etc. Livrare cu curierat in toata tara.

Prelate CLIMATEX fan paie GERMANIA, 140 gr/mp, UV 5 ani - 10,40m x 12,50m, 10,40m x 25m,  15,6mx12,50m sau 15,60m x 25,00m. Acest tip special de prelate asigura protectia eficienta la ploaie, astfel calitatea fanului va ramane fara cusur pe durata depozitarii. Sub prelata nu se va produce condens deoarece materialul special asigura o aerisire buna. Dupa ploaie se usuca foarte repede pe suprafata exterioara. Deosebit este faptul ca materialul respira si lasa umiditatea din interior sa iasa afara, mentinand fanul sau paiele uscate. Astfel datorita acestei capacitati de evacuare a umezelii din interior se impiedica formarea mucegaiurilor. Temperatura din interior se egalizeaza foarte rapid cu cea exterioara si deci condensul nu poate sa apara. Materialul este rezistent la rupere, are o greutate de 140 gr/mp deci asigura o manipulare usoara si simpla pe baza instructiunilor de utilizare. Se pozitioneaza simplu: suprafata exterioara neteda iar suprafata interioara este rugoasa. Stabilitatea la raze UV este de 5 ani si culoarea este verde. Livrare cu curierat in toata tara.

PLASA ANTIPASARI productie AUSTRIA, 100% PE, ochiuri de 25mm/25mm sau 30mm/30mm , 4 gr/m2, albastra, usoara, elastica. Plasa se pune direct pe plante fara structura suport. Fiind usoara si elastica, plantele nu se rup si nici pasarile nu se apropie de recolta dumneavoastra. Ideala pentru fructe, fructe de padure, struguri, etc. Livrare la rola de aprox 10mx250m adica 2.500mp sau aprox 12mx250m adica 3.000mp. Livrare cu curierat in toata tara.

 

Plasa antivant, GERMANIA, uz normal, 260 gr/m2, 90% protectie la vant, culoare verde, livrare la rola. Latimi: 1m, 1,5m, 2m, 2,5m 3m, 3,5m, 4m si 5m, sau uz intens 460 gr/m2, 96% protectie la vant.

Optional: Elemente prindere cu ALUKLEMMPROFIL - sistem de fixare compus din 3 elemente, productie Germania, 45 RON/ml + TVA. Prinderea clasica este cu sipca de lemn. Plasele noastre antivant: indeplinesc standardele de calitate germane, sunt realizate din tesatura de poliester cu acoperire speciala PVC, rezistenta la intemperii, asigurand o protectie de 90% la vant – deci vom obtine aer proaspat fara a avea curenti de aer in adapost, sunt tratate antistatic, deci nu se vor colmata cu praf, sunt rezistente la rupere, comportament la foc in conformitate cu DIN 75200, rezistenta la tractiune de 3,6 tone/m latime, porozitate de 25%.  Noi livram plasa antivant. Nu executam sistemele de inchidere sau panourile. Dar va stam la dispozitie cu informatiile pe care le considerati necesare referitor la modul de montare a plasei antivant. Livrare cu curierat in toata tara. 

 

Rezervoare flexibile productie Franta, Germania - capacitati mari, fara investitii in infrastructura .Rezerva de apa pt industrie sau agricultura (1m3 - 2.000m3) / Deseuri lichide industriale / Efluenti ferme - Dejectii lichide Ferme(1m3 - 2.000m3)...sau Fertilizanti lichizi (1m3 - 400m3) sau Lichide alimentare - Apa Potabila (1m3 - 250m3) AVANTAJE REZERVOARE FLEXIBILE fata de bazine din beton sau bazine sau cisterne metalice: Pret achizitie mic - Livrare rapida pe palet - Montaj rapid - Costuri si lucrari infrastructura mici sau 0 - Nu necesita autorizatii constructie - Durata de viata mare comparabila cu a celor din metal sau beton - Nu blocheaza un loc fix in incinta intreprinderii - Poate fi mutat cu usurinta - La sfarsitul perioadei de utilizare nu trebuie dezafectate costisitor spre deosebire de restul solutiilor- Intretinere 0 - Greutate mica sub 10% din greutatea solutiilor metalice - Instalarea si dezinstalarea se face usor de catre beneficiar fara costuri suplimentare - Pot fi stranse si depozitate pe palet fara a ocupa loc mult in depozit - Nu ruginesc - Nu se formeaza alge in interior - Lichidul nu se evaporeaza - Lichidul nu este contaminat cu apa de ploaie sau cu alte impuritati - Lichidul nu contamineaza -  COST ACHIZITIE MIC FATA DE CELELALTE SOLUTII CONVENTIONALE!  Sistem montaj usor - asamblarea poate fi facuta cu usurinta de catre beneficiar. Livrare cu curierat in toata tara.

 

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.