D&C REAL SOLUTIONS SRL

Buzau

Adresa: Str. Dorobanți, nr. 2, bl. B14 , parter , Buzau, Jud. Buzau, Romania

Despre D&C REAL SOLUTIONS SRL

COPIATOARE ÎNTRE ÎNCHIRIERE ȘI CUMPĂRARE
Dacă în urmă cu 10 - 15 ani un copiator, un scanner și un fax reprezentau o dotare de excepţie, astăzi acestea sunt incorporate într-o singură „maşinărie multifuncţională“, accesibilă tuturor angajaţilor. Având în vedere faptul că preţul echipamentelor şi serviciilor scade constant, o companie trebuie să se gândească de două ori înainte de a se decide dacă va cumpăra o multifuncţională nouă sau va închiria.
În ultima vreme, în special serviciile din domeniul IT-ului s-au adaptat la nevoile pieței în ceea ce privește închirierea sau achiziționarea de copiatoare și multifuncționale.
Dacă timp de mai mulţi ani, companiile au preferat să îşi achiziţioneze cea mai mare parte a echipamentelor, începând de la sfârşitul anilor ’90 avantajele „delegării“ unor asemenea activităţi au devenit evidente, conducând la adoptarea pe scară largă a modelului outsourcing-ului. Printre acestea, printarea, copierea sau multiplicarea documentelor, s-a dovedit un domeniu de activitate în care externalizarea soluţiilor poate reprezenta o sursă eficientă de reducere a costurilor.
În Buzău, pionierii în materie de închiriere, dar și cumpărare, de multifuncționale și copiatoare, DC Real Solutions, recomandă ambele variante, în funcție de nevoile clienților.
ACHIZIȚIE COPIATOR
În ciuda cererii tot mai mari pentru închiriere, vânzarea directă a acestor produse nu a dispărut, multe companii preferând să cumpere, privind achiziția ca pe o investiție pe termen lung. Costurile nu sunt însă, de neglijat, dacă este vorba despre echipamente performante - preţul unui asemenea produs poate varia de la 100 euro până la 10.000 euro. Puteți consulta mai jos o listă de prețuri de achiziție: http://dcrealsolutions.ro/produse/konica-minolta/.
AVANTAJELE CUMPĂRĂRII UNUI COPIATOR
Echipamentele sunt noi
Investiția se face pe termen lung
Nu se plătește abonament lunar; fiecare produs este însoțit de garanție
Echipamentele nu trebuie returnate.
ÎNCHIRIERE COPIATOR
Există momente în activitatea oricărei companii când este nevoie de o soluție rapidă pentru acoperirea nevoilor de printare, copiere sau scanare, însă achiziționarea unui echipament nou nu se justifică, aceasta fiind o soluție costisitoare. Pentru astfel de situații, specialiștii DC Real Solutions recomandă închirierea și nu cumpărarea unui copiator, a unei imprimante sau chiar a unei multifuncționale.
Dacă în primă fază costurile închirierii unui echipament multifuncţional par mari, în timp, pentru unele companii această metodă se dovedeşte mult mai utilă, deoarece odată cu închirierea echipamentului, primesc o serie de alte servicii adiacente, ca de exemplu aprovizionarea cu hârtie, reîncărcarea cartuşelor şi servicii de reparaţie şi întreţinere.
AVANTAJELE ÎNCHIRIERII UNUI COPIATOR
Investiție inițială zero
Costuri totale mici
Echipamente adaptate la cerințele actuale de software
Flexibilitate: în cazul creșterii numărului de printuri/copii echipamentul va putea fi înlocuit cu unul mai rapid
Echipamentul va fi permanent în perfectă stare de funcționare
Simplificarea administrării - se asigură toate serviciile, piesele și consumabilele
Se asigură echipament la schimb, în cazul în care reparația nu se realizează într-un timp optim
Se plătește doar cât se printează
​Găsiți aici o listă orientativă de prețuri pentru închirierea copiatoarelor: http://dcrealsolutions.ro/abonamente/.

Produse / Preturi / Servicii

MINOLTA BIZHUB 226

Data adaugarii: 2019-03-25

Descriere: Viteza A4/A3: alb-negru 22/8 ppm Formate hartie: B5-A3 si formate customizate Software pentru managementul echipamentului pentru administrare si asigurarea disponibilitatii maxime a echipamentului Avantajos pentru buget.

Pret: 2942 LEI FARA TVA

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.