CRIBER NET SRL

Piatra-Neamt

Adresa: Măraţei, nr. 22 bl. M4 ap. 2 Sediu fabrică: Pângăraţi (Cod postal:610440), Piatra-Neamt, Jud. Neamt, Romania

Despre CRIBER NET SRL

Compania Criber NET a fost înfiinţată în anul 1998 de o echipă de specialişti în ingineria mediului determinaţi să ofere cele mai bune şi fiabile produse de epurare şi stocare a lichidelor. Compania a trecut printr-un proces de rebranding, astfel că întreaga sa gamă de produse poartă numele 1st Criber.

Echipa 1st Criber a dezvoltat şi perfecţionat, timp de 16 ani, noi tehnici de producţie pentru ca sistemele de epurare şi stocare 1st Criber să fie rezistente, de calitate superioară şi într-o gamă complexă de capacităţi şi dimensiuni. Atent proiectate şi testate de echipa noastră de specialişti, produsele 1st Criber sunt prima opţiune atunci când aveţi nevoie de soluţii eficiente de epurare şi stocare.

Suntem flexibili pentru că putem proiecta şi fabrica produse din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă în funcţie de cerinţele şi necesităţile clienţilor. Astfel, dacă formele şi dimensiunile din gama standard nu sunt potrivite aplicaţiilor dumneavoastră, puteţi apela oricând la echipa noastră de proiectanţi şi împreună vom găsi şi pune în practică cea mai bună soluţie.

Suntem inovativi pentru că vrem să îmbunătăţim constant tehnicile de producţie şi produsele 1st Criber. Echipa noastră de specialiști, ingineri și biochimiști se implică în activităţi de cercetare astfel încât să fim mereu primii care vă oferă ultima tehnologie din domeniu.

Suntem prima opţiune pentru că în 16 ani de activitate am reuşit să dezvoltăm o gamă completă de produse în domeniul epurării şi al rezervoarelor şi să creăm noi produse potrivite oricăror necesităţi.

  • Am oferit soluţii de epurare pentru mai mult de 6 400 de clienţi, iar numărul lor este în creştere.

  • Am dezvoltat şi proiectat 35 de produse distincte 1st Criber.

  • Suntem primul producător român de fose septice care nu se limitează la volumul minim impus de standardul european (de 2000 litri), astfel oferim clienţilor un plus de 10%.

  • Am creat şi proiectat prima fosă cu 5 camere din România.

  • Am reproiectat produse 1st Criber pentru a obţine cele mai bune rezultate.

  • Folosim ultima tehnologie în domeniu pentru proiectarea produselor.

  • Vă oferim servicii complete de consultanţă şi livrare.

Produsele 1st Criber sunt rezultatul unor procese de cercetare şi proiectare intense. În cei 16 ani de activitate am perfecţionat tehnicile de producţie, am testat materiale şi am dezvoltat produse inovatoare pentru ca sistemele de epurare, stocare şi agro 1st Criber să fie rezistente, de calitate superioară şi într-o gamă complexă de capacităţi şi dimensiuni.

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.