CK FORM SRL

Marghita

Adresa: Arany Janos, nr. 99 (Cod postal:415300), Marghita, Jud. Bihor, Romania

Despre CK FORM SRL

Povestea despre CK FORM SRL începe în anul 2012 si are ca punct de pornire experienta profesionala dobândita pâna în acel moment de fondatorul acesteia în domeniul producerii si  comertului cu mobilier, mobilier tapitat pentru birouri, magazine si localuri.

Principalul domeniu de activitate este producţia de mobila si mobilier tapitat pentru birouri, magazine si localuri. Noi abordăm o diversitate sortimentală de mobilier având capacitatea tehnologică de a fabrica atât în serie mare, cât şi la comandă individuală. Pentru execuţia mobilierului se foloseşte FAG, burete de diferite grosimi, piele si stofa de cea mai buna calitate, toate într-o gamă variată de culori, finisaje, şi texturi.De asemenea, pentru acestea prestam si servicii de tapiterie. Oferim clienţilor noştri soluţii complete care să corespundă celor mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate.

Astfel Ck Form SRL este renumit ca producator de mobila din fag realizate intr-o mare varietate coloristica si finisaje diferite ce prezinta o gama larga de produse destinata atat pentru HORECA (mobilier pentru hoteluri, restaurante, cafenele, scaune Bistro, baruri, pub-uri, pizzerii, cluburi, cofetarii) cat si pentru piata domestica (mobilier sufragerie, dormitor, bucatarie). Prestam si servicii de tapiterie pentru rennoirea obiectelor solicitate.

Pana in prezent am colaborat doar cu clienti din Olanda, Belgia si Germania, colaborare ce continua sa fie prospera pentru ambele parti, dar dorim sa intram si pe piata din Romania, stiind ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si la preturi accesibile.

CK FORM SRL urmareste sa promoveze mobilierul durabil, care nu se demodeaza odata cu trecerea timpului.

Pentru a plasa o comanda, trimiteti un email la adresa [email protected] Pentru detalii suplimentare referitoare la mobilier, contactati-ne la urmatoarele numere de telefon: 0755.684502 pentru limba romana si engleza (Alina) si 0753.782972 pentru limba olandeza si turca (Adem)

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.