CIREA IMPORT EXPORT SRL

Zalau

Adresa: B-dul Mihai Viteazu, nr. 8 (Cod postal:450025), Zalau, Jud. Salaj, Romania

Despre CIREA IMPORT EXPORT SRL

Despre noi

În decembrie 1995 porneşte activitatea în Brutăria-Patiseria Sesam, în zona istorică a mun. Zalău cu 6 angajaţi, după modelul brutăriilor germane, care funcţionează în centrul oraşelor.

În procesul de fabricaţie care este condus de specialişti cu experientă, folosim reţete vechi, originale ale înaintaşilor noştri şi tehnologii tradiţionale.

Punem un accent deosebit pe prospeţimea produselor, pe prelucrarea atentă a aluaturilor şi al umpluturilor. Fructele şi zarzavaturile folosite sunt proaspete sau congelate de noi.
Pe parcursul timpului scurs de la înfiinţare am introdus în procesul de producţie şi utilaje performante, dar numai în locuriile unde acestea nu produc pierderi de calitate. Am pastrat multe produse în sortimentaţia noastră care sunt fabricate în continuare manual.
Pentru satisfacerea exigenţelor stabilite de normele privind Siguranţa Alimentelor în anul 2006 s-a efectuat un amplu proces de modernizare.
În secţiile de producţie a fost implementat sistemul de asigurare a calităţii şi de management ISO 22.000. Activitatea se desfăşoară în conformitate cu Manualul de Proceduri de Calitate şi Siguranţa Alimentară H.A.C.C.P.

Azi producem o gamă foarte largă de produse prin munca zilnică a 24 de angajaţi.
Brutaria-Patiseria Sesam vă mulţumeşte pentru încrederea acordată, pentru că prin cumpărăturiile dumneavoastră aţi sprijinit o întreprindere românească, consumănd produsele fabricate de noi, în marea lor majoritate din materii prime autohtone, prin munca şi priceperea brutarilor-patiserilor români.

Acest site vă dă posibilitatea să aveţi o privire de ansamblu asupra vieţii Brutariei-Patiseriei Sesam. Puteţi cunoaşte punctele de vânzare, produse pe care încă nu le-aţi întălnit.

Sperăm că cele văzute v-au făcut plăcere şi vă putem saluta în continuare între consumatorii nostrii.

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.