CATERCARM SRL

Ploiesti

Adresa: Văleni, nr. 146 (Cod postal:100132), Ploiesti, Jud. Prahova, Romania

Despre CATERCARM SRL

Suntem o companie localizata in Ploiesti, judetul Prahova, si infiintata in anul 2002.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de catering, receptii, cocktail, mese festive, mese de protocol, gestionare cantine, catering industrial, petreceri Craciun firme, zile onomastice, nunti, botezuri, etc.. Compania are un efectiv de 60 angajati.

Suntem o companie recunoscuta pe piata din Prahova si ne pot recomanda clientii nostri permanenti sau ocazionali, reprezentanti ai unor firme consacrate pe piata din Romania, cumar fi: adient Automobile, Yazaki Romania,  lufkin Romania, Timken Romania, UPC Televiziune prin cablu, Camera de Comert si Industrie Prahova, Christoff Grup, Dalkia Termo Prahova, Distrigaz Sud, Apa Nova Ploiesti, Colegiul Medicilor Prahova, Scoala Grigore Moisil, Liceul Nichita Stanescu, Scoala Henry Berthelot, Gradinita Happy Children, etc.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Catercarm S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Experienta Catercarm S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Produse / Preturi / Servicii

Servicii caterig

Data adaugarii: 2019-05-24

Descriere: Servicii caterig

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.