BADIMOL COM SRL PENSIUNEA DUNCA

Corunca

Adresa: Nr. 6A (Cod postal:547367), Corunca, Jud. Mures, Romania

Despre BADIMOL COM SRL PENSIUNEA DUNCA

Eleganta Pensiune Dunca, clasificata la trei margarete, dispune de 8 camere duble si 4 apartamente dotate cu un luxos mobilier, tv color, cablu tv, internet, frigider cu minibar, linie telefonica directa, bai cu cabina de dus, pentru a va asigura o sedere placuta si relaxanta intr-un cadru familial.

In octombrie 2006 am inaugurat noul corp al pensiunii construit cu ajutorul fondurilor europene si dotat conform standardelor in vigoare.

Dupa cum puteti vedea si din poze, in celalat corp al pensiunii se poate lua masa in restaurantul cu o capacitate de 50 de locuri. Vara puteti servi preparatele bucatarilor nostri pe terasa amenajata in fata restaurantului.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, room service, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.