AUTO ROCKO Service SRL

Timisoara

Adresa: Lt. Ovidiu Balea, nr. 39 (Cod postal:300620), Timisoara, Jud. Timis, Romania

Despre AUTO ROCKO Service SRL

      Firma Auto-Rocko a fost infiintata in anul 1992 de catre Vulpe Ioan, care este si in prezent asociat unic si administrator, in contextul in care parcul vehiculelor de fabricatie autohtona avea nevoie de o sursa de piese de schimb de calitate. Tinand cont de acest lucru, a fost considerata oportuna inceperea unei afaceri in domeniul comertului cu piese si accesorii pentru autovehicule, carora le asiguram montajul intr-un service autorizat, ce se ridica la standarde europene,vopsitorie auto,tinichigerie si deasemenea verificarea autoturismului in statia ITP proprie.

In prezent

Pentru a fi un bun lider si pentru ati stabiliza pozitia, trebuie sa iei în considerare toate resursele pe care ti le furnizeaza piata si sa stii în orice moment care sunt asteptarile clientilor de la tine. Din acest motiv, incercam sa venim cu o oferta cat mai diversificata de produse.

          Profesionalismul, promptitudinea si preturile serviciilor oferite de

S.C. AUTO-ROCKO Service S.R.L. fac dovada colaborarii fructuoase cu toti clientii firmei.

Din punct de vedere functional, firma este organizata pe departamente. Fiecare departament este condus de catre o persoana care are responsabilitati si atributii cu privire la intregul departament pe care il conduce. Numarul angajatilor a crescut de la 2 in 1992 la 12 in 2010. Cifra de afaceri din 2009 a fost de 1.700.000 lei, estimandu-se ca pana la sfarsitul anului 2010 sa se ajunga la o cifra de afaceri de 2.100.000 lei, adica o crestere cu 30% fata de 2009, coeficientul pastrandu-se in fiecare an.

“Munca si numai munca este izvorul libertatii si al fericirii.”

Autor: Mihai Eminescu

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.