ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL

Curtuiseni

Adresa: Principală, nr. 466 , Curtuiseni, Jud. Bihor, Romania

Despre ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL

Luptăm pentru copiii care au nevoie de ajutor.

Asociația pentru Micuțul Noel, înființată în 30.12.2019, organizație neguvernamentală, non-profit, are ca scop ajutorarea sub orice formă a însănătoșirii micutului Olyus Noel Robert, iar în subsidiar, ajutorarea familiilor defavorizate, a persoanelor bolnave și a familiilor acestora, acordarea de asistență educativă și de sprijin material, sub orice formă.

Activitatea Asociației Noel se desfășoară majoritar online, în grupul de suport de pe Facebook „Impreuna salvam vieti” unde există o comunitate de peste 540.000 oameni. Comunitatea este marea familie a Asociației și a cazurilor pe care aceasta le susține. Grupul este locul unde oamenii se unesc sa facă imposibilul posibil. Impreuna cu oamenii din grup, ajutam copiii care au nevoie de tratamente scumpe sa beneficieze de ele in cel mai scurt timp posibil.

Grupul a fost creat în 2019 și a strâns fonduri pentru Noel, Alessia, Ayan, Ștefan, Miruna, Samuel si multi altii. In total, cu ajutorul acestui grup, s-au achizitionat tratamente si aparaturi medicale in valoare de peste 9 milioane de dolari. Ne dorim ca acest grup sa aiba viata lunga, sa stranga fonduri pentru multi alti copilasi care vor avea nevoie.

Mulțumim pe această cale tuturor donatorilor, sponsorilor, partenerilor și susținătorilor!

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.