ART SPORT TOTAL SRL

Bucuresti

Adresa: Calea Vitan, nr. 242, Sector 3 (Cod postal:0770210), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre ART SPORT TOTAL SRL

La ART SPORT TOTAL găsiti cea mai diversificată gamă de accesorii și echipamente pentru toate sporturile. Totodată, realizăm
Acoperire terenuri de sport 
Cu o bogată experiență în domeniu și o multime de proiecte duse cu brio la bun sfarșit, ArtSport Total reprezintă alegerea potrivită atunci când se dorește acoperirea unor terenuri de sport, astfel încât mișcarea să fie promovată chiar și atunci când condițiile meteorologice nu sunt cele mai favorabile. 
Covoare din cauciuc 
De exemplu, un covor din cauciuc este ideal atât pentru terenurile de tenis, cât și pentru cele din fotbal, suprafața fiind grozavă din toate punctele de vedere, în timp ce prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, începând de la 126 de lei pe metru pătrat. Acestea au avantajul că nu trebuie întreținute și promit o lungă durată de viață, suportând chiar și cele mai mari greutăți. 
Gazon sintetic  
Acest tip de gazon este ideal pentru a pregăti un teren de fotbal și nu numai, iar ArtSportTotal propune mai multe tipuri de gazon, pentru a îndeplini nevoile tuturor clienților. Mai mult, gazonul sintetic este potrivit și pentru amenajarea spațiilor de joacă, fiind foarte sigure întrucât suprafața lor este moale datorită granulelor de cauciuc disponibile. 
Pardoseli sportive 
Orice sport trebuie desfășurat în cele mai bune conditii, motiv pentru care pardoseala joacă un rol esențial, astfel că clienții au ocazia de a alege între covoare din cauciuc, din PVC sau parchet, în funcție de preferințe și nevoi, fiecare dintre aceste variante având diferite avantaje. 
Plăci din cauciuc 
Si acestea sunt potrivite pentru amenajarea unor spații de joacă pentru că cei mici să se joace în siguranță, fiind foarte moi. De asemenea, sunt oferite chiar și niște plăci desenate pentru a juca șotron în cele mai bune condiții. Cauciucul este foarte rezistent, aderent, rezistent, suportă și greutăți mari, se montează cu ușurință și promite o lungă durată de viață, fără să se deterioreze.

Produse / Preturi / Servicii

Centura de tractiune

Data adaugarii: 2015-03-13

Descriere: Centura de tractiune

Pret: 174

Bara pentru tractiuni fixa integral metal

Data adaugarii: 2015-03-18

Descriere: Realizata integral din metal, diametru teava 32 mm.

Pret: 179

Acoperire teren sport - structura metalica

Data adaugarii: 2015-03-13

Descriere: Acoperire teren sport - structura metalica

Pret: la cerere

Bara pentru tractiuni

Data adaugarii: 2015-03-18

Descriere: Potrivit pentru rame de uşi cu latimea cadrului de la 60 - 90 cm.

Pret: 136

Centura de tractiune elastica 6 m

Data adaugarii: 2018-02-13

Descriere: Centura de tractiune elastica, 6 m, pentru rezistenta la acceleratie si saritura Recoil 360° este recomandata pentru exercitiile de consolidare a muschilor abdominali si membrelor inferioare.

Pret: 379

Perna pentru echilibru

Data adaugarii: 2015-03-20

Descriere: Perna gonflabila pentru echilibru recomandata pentru antrenamentul echilibrului si stabilitatii.

Pret: 59

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.