ART SPORT TOTAL SRL

Bucuresti

Adresa: Calea Vitan, nr. 242, Sector 3 (Cod postal:0770210), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre ART SPORT TOTAL SRL

La ART SPORT TOTAL gasiti cea mai diversificata gama de accesorii si echipamente pentru toate sporturile. 

Totodata, realizam:

Acoperire terenuri de sport

Cu o bogata experienta in domeniu si o multime de proiecte duse cu brio la bun sfarsit, ArtSport Total reprezinta alegerea potrivita atunci cand se doreste acoperirea unor terenuri de sport, astfel incat miscarea sa fie promovata chiar si atunci cand conditiile meteorologice nu sunt cele mai favorabile.

 

Covoare din cauciuc

De exemplu, un covor din cauciuc este ideal atat pentru terenurile de tenis, cat si pentru cele din fotbal, suprafata fiind grozava din toate punctele de vedere, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, incepand de la 126 de lei pe metru patrat. Acestea au avantajul ca nu trebuie intretinute si promit o lunga durata de viata, suportand chiar si cele mai mari greutati.

 

Gazon sintetic

Acest tip de gazon este ideal pentru a pregati un teren de fotbal si nu numai, iar ArtSportTotal propune mai multe tipuri de gazon, pentru a indeplini nevoile tuturor clientilor. Mai mult, gazonul sintetic este potrivit si pentru amenajarea spatiilor de joaca, fiind foarte sigure intrucat suprafata lor este moale datorita granulelor de cauciuc disponibile.

 

Pardoseli sportive

Orice sport trebuie desfasurat in cele mai bune conditii, motiv pentru care pardoseala joaca un rol esential, astfel ca clientii au ocazia de a alege intre covoare din cauciuc, din PVC sau parchet, in functie de preferinte si nevoi, fiecare dintre aceste variante avand diferite avantaje.

 

Placi din cauciuc

Si acestea sunt potrivite pentru amenajarea unor spatii de joaca pentru ca cei mici sa se joace in siguranta, fiind foarte moi. De asemenea, sunt oferite chiar si niste placi desenate pentru a juca sotron in cele mai bune conditii. Cauciucul este foarte rezistent, aderent, rezistent, suporta si greutati mari, se monteaza cu usurinta si promite o lunga durata de viata, fara sa se deterioreze.

Produse / Preturi / Servicii

Centura de tractiune elastica 6 m

Data adaugarii: 2018-02-13

Descriere: Centura de tractiune elastica, 6 m, pentru rezistenta la acceleratie si saritura Recoil 360° este recomandata pentru exercitiile de consolidare a muschilor abdominali si membrelor inferioare.

Pret: 379

Power Ball neon

Data adaugarii: 2015-03-20

Descriere: PowerBall creata pentru antrenamentul muschilor mainii, bratului si antebratului, este extrem de utila pentru relaxare dupa uzul indelungat al computerului la serviciu.

Pret: 112

Inele pentru gimnastica - 18 mm.

Data adaugarii: 2015-03-20

Descriere: Inele pentru gimnastica prevazute cu sfoara.

Pret: 65

Sac nisip fitness inSPORTline 5 kg

Data adaugarii: 2015-03-20

Descriere: Realizat din material de inalta calitate - nailon cu rezistenta crescuta.

Pret: 140

Disc (twister) masaj

Data adaugarii: 2015-03-19

Descriere: Este un disc (twister) prevazut cu puncte magnetice aflate pe suprafata discului.

Pret: 48

Sac nisip fitness inSPORTline

Data adaugarii: 2018-02-15

Descriere: Sac cu nisip, comercializat de ART SPORT TOTAL, este ideal pentru diverse exercitii. Realizat din nylon de inalta calitate, cu rezistenta crescuta Are forma cilindrica. Dimensiuni: 22 x 55 cm. Umplutura: spuma/nisip.

Pret: 150

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.