APRIL 91 SRL

Brasov

Adresa: B-dul Grivitei, nr. 22A (Cod postal:500182), Brasov, Jud. Brasov, Romania

Despre APRIL 91 SRL

April 91 este companie românească care activează în domeniul comerțului de vopsele, de la înființare, din anul 1991.

Compania comercializează mărcile: Passiflora, April, Vektorr, Carsystem, Toro, Vernici, DeVilbiss, Lehler, Dekorator dar și alte mărci renumite.

Gama de produse comercializate de April 91 acoperă urmatoarele sectoare:

Produse decorative: vopsele lavabile de interior și exterior, vopsele decorative speciale, grunduri, tencuieli decorative, baițuri, emailuri, lacuri, produse pentru termoizolații, diluanți, accesorii pentru vopsire.

Produse destinate autovehiculelor: vopsele, lacuri și întaritoare, spray-uri vopsea, grunduri și fillere, chituri auto, diluanți auto, degresanți, scule profesionale de vopsit, produse abrazive, produse pentru polișare, accesorii auto.

Produse industriale: sisteme de protecție anticorozivă, sisteme de protecție la temperaturi ridicate, sisteme de protecție pentru lemn, sisteme de finisaje pentru metal, sticlă, beton, plastic, neferoase ori suprafețe din piele.

Misiunea April 91 este să ofere Calitate, Diversitate și Performanță.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi cu produse superioare calitativ la un raport excelent calitate – preț, în 2021, April 91 a inaugurat fabrica de vopsele de la Prejmer, în care fabrică o gamă largă de produse decorative sub mărcile: Passiflora, April și Vektorr.

În Septembrie 2022, April 91 a deschis un centru modern de training pentru vopsitori, asigurând dotări, produse și knowhow, în vederea creșterii competențelor profesionale a vopsitorilor, a calității și performanței organizațiilor beneficiare.

April 91 își propune să creeze soluții personalizate oricărei situații legate de vopsire și pentru oricare suprafață. Iar acest lucru este posibil datorită rețelei de magazine proprii din țară și a centrelor de distribuiție: https://www.april91.ro/magazine

Iar pentru cei care preferă cumpărăturile din confortul casei, există acum platforma April 91 - www.april91.ro - care pune la dispoziție o parte din produsele comercializate.

Vizitați-ne cu încredere, vă stăm la dispoziție!

                                                                                                                                              Echipa April 91

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.