ANGHEL NG SRL

Galati

Adresa: TRAIAN, bl. A9 et. 7 ap. 51 , Galati, Jud. Galati, Romania

Despre ANGHEL NG SRL

   S.C. ANGHEL NG S.R.L. are ca obiecte de activitate comercializarea de produse petroliere precum si de deseuri metalice si materii neferoase.

   Politica comerciala vizeaza o crestere a vanzarilor pe piata interna. Piata pe care opereaza S.C. ANGHEL NG S.R.L. la nivel intern cuprinde toate judetele tarii.

   S.C. Anghel NG S.R.L. s-a remarcat prin calitatea de necontestat a produselor petroliere pe care le comercializeaza. Toti carburantii respecta în totalitate normele nationale în vigoare referitoare la cerintele de calitate.

   Tipuri de produse comercializate:

  • Motorina Euro 5
  • Benzina fara plumb 95
  • Benzina si Motorina de clasa superioara - Efix S
  • GPL auto

   S.C. ANGHEL NG S.R.L. liveaza carburanti din depozitele LUKOIL Arad, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Nasaud, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Timisoara si depozitele ROMPETROL Arad, Craiova, Mogosoaia, Navodari, Vatra Dornei, Zarnesti.

   Beneficiind de o bogata experienta in domeniul deseurilor feroase si neferoase, precum si de utilajele necesare si personal calificat, societatea noastra este recunoscuta pe plan national si in domeniul valorificarii deseurilor.

   S.C. ANGHEL NG S.R.L. ofera consultanta juridica, tehnica si financiara pentru depozitele interesate de dezvoltarea unui parteneriat.

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.