ALTFEL COM SRL

Baleni

Adresa: Băleni Români, nr. 62, Pct. de lucru: Gornoveni, nr. 2 , Baleni, Jud. Dambovita, Romania

Despre ALTFEL COM SRL

Fitofarmacia Altfel Com

       SC Altfel Com SRL isi propune sa ofere potentialilor si actualilor clienti achizitionarea de produse de o calitate superioara la cele mai bune preturi: Produse Fitosanitare (Fungicide, Erbicide, Insecticide, Ingrasaminte, Regulatori de Crestere),  Pulverizatoare, Atomizoare, Instalatii de Aspersie si Picurare, Seminte de Plante, Legume si Flori, Masini Manuale de Semanat, Motopompe, Folie pentru Solarii, etc. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care societatea noastra raspune solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi intru totul multumiti de serviciile noastre.

     Ne propunem si  respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

     Flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

     Toate produsele si serviciile noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene.

     SC Altfel Com SRL se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

     Pentru mai multe detalii acceseaza produsele noastre. Pentru intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Suntem aici pentru tine.

Comerț en detail produse pentru protecția plantelor
Consultații de specialitate
 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.