ALS LIFE SCIENCES ROMANIA

Ploiesti

Adresa: Goleşti, nr. 5 et. 1 , Ploiesti, Jud. Prahova, Romania

Despre ALS LIFE SCIENCES ROMANIA

 

* Laborator specializat în analiza factorilor de mediu: apă (reziduală, potabilă, de suprafaţă, etc.), aer (emisii & imisii), sol şi caracterizare deşeuri (levigabilitate).

* Dotare cu aparatură specializată: Spectrofotometre, AAS, IR, analizoare PID pentru COV, analizoare computerizate pentru gaze de ardere, analizor laser pentru pulberi, analizor NDIR pentru hidrocarburi în apă şi sol, aparatură meteo.

* Echipament mecanic de forat pentru probe de sol, sonde auger pentru sol, pompe speciale pentru prelevare probe de aer, apă din foraje.

Analize chimice şi microbiologice complete pentru orice fel de apă

Analize la emisii şi imisii de poluanţi în atmosferă, inclusiv analiza gazelor de ardere de la centrale termice sau incineratoare

Analiza emisiilor de COV (compuşi organici volatili) la depozite, autocisterne si pompe de distribuţie a benzinei

In prezent LABORATOARELE TONNIE sunt probabil unul din cele mai complete şi moderne laboratoare româneşti independente de analize pentru mediul înconjurător, având capacitatea de a efectua orice fel de analize fizico- chimice şi bacteriologice la apă reziduală, subterană, potabilă, industrială, emisii şi Imisii chimice în aer (inclusiv COV, gaze de ardere) şi pulberi, condiţii meteo, determinări de zgomot, analize complete de soi şi poluanţi din sol, teste de levigabilitate pentru caracterizarea deşeurilor în vederea depozitării, etc. Calitatea lucrărilor Laboratorului l-a făcut solicitat de firme de consultanţă prestigioase, ex. W.S. ATKINS, pentru audituri de privatizare (TERAPIA Cluj, ELECTROPUTERE Craiova, TRACTORUL Braşov, etc.), pentru caracterizarea siturilor contaminate în vederea remedierii (OMV-PETROM, VIMETCO) sau pentru noi investiţii ugreen fields” ( TGM-Germania, TRAPEC-Belgia).

 

Dotarea laboratoarelor noastre cu aparatură de ultimă generaţie şi tehnicieni specializaţi, ca şi existenţa unui laborator itinerant, ne permite să efectuăm orice analiză de control sau monitorizare a factorilor de mediu, oriunde în ţară.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.