AGROSEL SRL

Campia Turzii

Adresa: Laminoriștilor, nr. 19 (Cod postal:405100), Campia Turzii, Jud. Cluj, Romania

Despre AGROSEL SRL

 

Produse

 

 

GROSEL S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998.

Încă de la început, prin comercializarea de seminţe cu valoare culturală şi biologicăridicată, compania şi-a propus să contribuie la redresarea sectorului legumicol din România.

Azi, cu o experienţă de peste 15 ani în prelucrarea, crearea şi comercializareaseminţelor de legume şi flori, destinate atât grădinăritului amator (produse microambalate), cât şi consumului profesional (producători/cultivatori) - AGROSEL este leaderul de piaţă al segmentului de seminţe microambalate din România.

Misiunea noastră este menţinerea soiurilor tradiţionale din România, Ungaria şi Bulgaria prin ameliorare conservativă, cât şi crearea continuă de noi varietăţi prin ameliorare creativă. Ca urmare a unor investiţii susţinute, AGROSEL deţine cea mai modernă şiperformantă platformă din industria seminţelor de legume din România, ce se întinde pe o suprafaţă de 50.000 mp, în Câmpia Turzii.

AGROSEL este singurul producător local de seminţe de legume care dispune detoate echipamentele şi tehnologia necesară pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea şi dozarea numerică a seminţelor.

Având în vedere potenţialul oferit de segmentul produselor profesionale, începând cu anul 2004 am iniţiat ameliorarea unor varietăţi noi pentru piaţa profesională de legume.

Soiurile sunt ameliorate în condiţiile agroclimatice din România, care astfel se adaptează lacondiţiile de cultură ale cultivatorilor din ţară.În toţi aceşti ani, aproape 100 de varietăţi au fost ameliorate, înregistrate şi brevetate în Catalogul Oficial al soiurilor de plante din Uniunea Europeană.

AGROSEL dispune de laborator propriu pentru controlul calităţii, unde se testează germinaţia, umiditatea, puritatea şi starea sanitară a seminţelor. Calitatea superioară a seminţelor este garantată prin cele trei puncte de control: inspecţie în câmp, verificare a calităţii în laborator şi postcontrol pe microparcele.

Seminţele de la AGROSEL îndeplinesc cerinţele legislative internaţionale în domeniu.

AGROSEL exportă în prezent seminţe de legume şi flori în peste 10 ţări din Europa.

 

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.