AGROCOMERŢ HOLDING SA

Timisoara

Adresa: C. Brediceanu, nr. 2 (Cod postal:300077), Timisoara, Jud. Timis, Romania

Despre AGROCOMERŢ HOLDING SA

De ce noi ?
Experiență, Profesionalism, Promptitudine
Experiența noastră de 20 de ani din domeniu ne ajută să vă oferim utilajele cele mai potrivite pentru condițiile agricole concrete din zona de activitate a clienților noștri. Pe parcursul celor 20 de ani de activitate, am adaptat în permanență oferta noastră, pentru a putea oferi utilaje fiabile, performanțe, ușor de întreținut și reparat totodată ținând seama și de personalul care le va conduce.
Astfel odată cu utilajele noastre, clienții noștri achiziționează și siguranța oferită de serviciile noastre postvânzare.
​Conștienți de importanța calității serviciilor post vânzare, am investit mult în specialiștii noștri, în programe de școlariazare a personalului de service și piese de schimb, programe derulate în străinatate la sediile furnizorilor noștri.
Pentru scurtarea la minim a timpilor de staționare a utilajelor în timpul campanilor, inginerii noștri de service asigură intervenții rapide și eficiente având în dotare scule și dipozitive de înaltă eficiență, mijloace auto special dotate iar aprovizionarea cu piese de schimb este sprijinită de un stoc generos dimensionat și posibilități de livrare a pieselor în maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.
​"Întotdeauna alături de tine" nu este doar un slogan, este filozofia noastră care ne-a permis să fim întradevăr alături de agricultorii noștri de peste 20 de ani.

Produse / Preturi / Servicii

SERVICE UTILAJE AGRICOLE

Data adaugarii: 2015-08-18

Descriere: SERVICE UTILAJE AGRICOLE

PIESE DE SCHIMB PENTRU UTILAJE AGRICOLE

Data adaugarii: 2015-08-18

Descriere: PIESE DE SCHIMB PENTRU UTILAJE AGRICOLE

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.