A&M WEST JOBS SRL

Timisoara

Adresa: Calea Urseni, nr. 16D (Cod postal:300703), Timisoara, Jud. Timis, Romania

Despre A&M WEST JOBS SRL

A&M West Jobs - Agentie de resurse umane

Punem la dispoziția angajatorilor atât din mediul național cât și internațional, servicii de recrutare și selecție de personal, consultanță în recrutare și headhunting, precum și întreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
De asemenea, experienta ne recomandă si in recrutarea la nivel de Top Management, reglementata prin OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.
Astfel, fie că este vorba de acoperirea necesarului de personal al companiei, de restructurarea personalului sau pur și simplu de dezvoltarea și evaluarea angajaților în raport cu strategia și cultura organizațională a companiei, puteți apela cu încredere la noi.
Pentru că înțelegem piața actuală de muncă precum și importanța resurselor umane ca forță de muncă, și mai ales nevoia oamenilor de un loc de muncă corect, transparent, potrivit profilului și cât mai bine plătit, agenția noastră vine în sprijinul drepturilor și șanselor tuturor candidaților de a munci și a-și dezvolta o carieră, prin oferirea oportunităților de angajare atât la nivel național, pe teritoriul României, cât și la nivel internațional – muncă în străinătate.

“SUCCESUL PARTENERULUI NOSTRU ESTE SI SUCCESUL NOSTRU!”

 

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.