4C PROJECT CONSULTING SRL

Cluj-Napoca

Adresa: Vânătorului, nr. 34, ap. 4 , Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

Despre 4C PROJECT CONSULTING SRL

4C PROJECT CONSULTING oferă servicii de proiectare a amenajărilor hidroenergetice și prestează activități de inginerie și consultanță tehnică.

Echipa societății este formată din persoane cu pregătire profesională în domeniul construcțiilor și instalațiilor pentru construcții și experiență în amenajări hidroenergetice, baraje și lucrări hidrotehnice speciale.

În cei peste 15 ani de activitate, specialiștii 4C PROJECT CONSULTING au studiat potențialul energetic al râurilor din bazinele hidrografice ale României.

În gama extinsă de servicii intră consultanța tehnică oferită pe toată durata investiției, precum și documentația tehnică, care implică studii de teren, studii de fezabilitate și avize/acorduri.

4C PROJECT CONSULTING a lansat proiectul “Energie regenerabilă pentru 4C Project Consulting”, finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Norvegia. Astfel, societatea își propune să reducă impactul de mediu pe care îl are sectorul energetic, optând pentru alternativa energiei verzi.

Compania elaborează regulamente de exploatare la lucrările hidrotehnice și proiecte de urmărire a comportamentului barajelor.

De asemenea, oferă proiectare, asistență tehnică, prognozarea producției de energie, Parte Responsabilă cu Echilibrarea (PRE), analize și rapoarte (săptămânal, lunar, trimestrial, anual) către beneficiar, ANRE, PRE, TRANSELECTRICA și OPCOM, urmărirea comportării construcțiilor, etc.

Energia verde este o sursă de energie curată și durabilă, care pe termen lung ajută la îmbunătățirea calității aerului și totodată contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Compania consideră oportună valorificarea potențialului hidrogenului, aceasta fiind o soluție de energie curată pentru un viitor sustenabil. Astfel, pe lângă serviciile oferite în domeniul hidroenergetic, al construcțiilor hidroenergetice sau a celor piscicole, oferă servicii și pentru producția hidrogenului verde.

De asemenea, oferă investitorilor și dezvoltatorilor servicii de analiză a potențialului energetic solar-fotovoltaic, cunoscută ca un alt tip de energie electrică curată, regenerabilă și neepuizabilă.

4C PROJECT CONSULTING se recomandă prin experiența îndelungată și numeroasele proiecte pe care le-a dezvoltat în varii domenii precum: hidroenergie, construcții hidrotehnice sau construcții piscicole.

Produse / Preturi / Servicii

Elaborare documentație tehnică

Data adaugarii: 2024-01-19

Descriere: Aviz de Gospodarire a apelor, Autorizatie de Gospodarire a Apelor, Aviz de amplasament, Studiu de inundabilitate

Servici de proiectare a amenajărilor hidroenergetice, hidrotehnice

Data adaugarii: 2024-01-19

Descriere: Amenajări hidroenergetice, amenajări piscicole, construcții hidroedilitare și până la reabilitarea și retehnologizarea unor lucrări existente sau regularizări ale cursurilor de apă.

Soluție de energie curată pentru un viitor sustenabil

Data adaugarii: 2024-01-19

Descriere: Servicii și pentru producția hidrogenului verde

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.