Sfaturi pentru alegerea dulapurilor de vestiar

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți un dulap pentru vestiar?

 

Designul și amplasarea dulapurilor de vestiar reprezintă un factor cheie nu numai în mediul de afaceri, ci și în cel al instituțiilor publice. Acest articol este pentru Dumneavoastră în cazul în care administrați o piscină, o sală de sport sau dacă doriți să investiți în dezvoltarea afacerii dumneavoastră, dar vă simțiți pierdut într-o mare de opțiuni și informații contradictorii.

Când alegeți unui dulap, există o serie de factori care trebuie luați în considerare, pe lângă dimensiuni și funcționalitate. Nu este indiferent numărul de persoane pentru care trebuie să alegeți mobilierul, bugetul de care dispuneți sau dacă mai sunt și alte cerințe speciale, pe care produsul ales va trebui să le îndeplinească.

 

Pentru câte persoane doriți să asigurați dulapuri de vestiar și cât spațiu aveți la dispoziție?

Prima întrebare pe care trebuie să v-o puneți este pentru câte persoane este nevoie să asigurați dulapuri. Astfel se determină numărul de compartimente necesare. În cazul în care spațiul este limitat, dar trebuie să depozitați bunurile mai multor persoane, este recomandat să alegeți un dulap cu mai multe compartimente într-o coloană (de exemplu, un dulap cu uși scurte sau un dulap cu uși în formă de Z). Însă când spațiul nu este limitat, un dulap cu ușile lungi este cea mai convenabilă soluție. În plus, o versiune ideală sunt și dulapurile cu economie de spațiu, în care încap chiar și paltoanele lungi, totodată ocupând mai puțin spațiu. Pentru spațiile foarte reduse, vă recomandăm versiunea cu compartimente mici, alături de o bancă pentru vestiar cu agățătoare sau un cuier, deoarece hainele mai mari nu ar încăpea în acestea.

Ce funcție trebuie să îndeplinească dulapul?

Contează mult ce fel de obiecte vor fi depozitate în dulapuri. Dulapul nostru cu uși lungi este cel mai potrivit: în acesta încape totul. Dacă este important să depozitați separat hainele murdare și cele curate, este ideală versiunea cu pereți despărțitori. Pentru doar câteva articole, se recomandă un dulap cu compartimente mai mici. De asemenea, puteți utiliza dulapurile noastre compartimentate - cu uși scurte, cu uși în formă de Z. Este alternativa perfectă dacă obiectivul Dvs. este de a utiliza cât mai bine spațiul, pe lângă depozitarea în siguranță.

Ce cerințe speciale trebuie să fie îndeplinite?

Atunci când alegeți dulapurile pentru vestiar, trebuie să țineți cont și de eventualele cerințe speciale, care pot apărea în funcție de condițiile specifice ale mediului sau ale industriei. Un exemplu de astfel de standard este sistemul HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) care conține reguli pentru siguranța alimentară. Conform HACCP, hainele murdare și cele curate trebuie să fie depozitate separat pentru a preveni contaminarea și riscul de infectare. În acest caz, tipurile de dulapuri cu pereți despărțitori, cu pereți despărțitori+suport pantofi, cu uși scurte sau cu uși în formă de Z pot fi ideale.

De asemenea, pot apărea și alte cerințe de igienă, care pot necesita caracteristici speciale, cum ar fi dulapuri cu acoperișuri înclinate pentru a preveni acumularea de murdărie în partea lor superioară. Cadrul de bază galvanizat este rezistent la umiditate și coroziune, ceea ce îi conferă o durată de viață lungă. Dulapurile noastre din gama INOX sunt, de asemenea, fabricate din oțel inoxidabil. Dacă lucrați într-un mediu de lucru în care este extrem de important să respectați cerințele HACCP și alte cerințe de igienă, și sunteți în căutarea unui dulap care să nu necesite multă întreținere și să fie ușor de dezinfectat și curățat, chiar și cu echipamente de curățare umedă, gama INOX ar fi o alegere excelentă.

Confortul este, de asemenea, un factor important în amenajarea vestiarelor. Băncile pentru vestiare permit schimbarea confortabilă a hainelor sau efectuarea comodă a schimbării încălțămintei, în timp ce băncile simple oferă un loc potrivit pentru relaxare sau așteptare. Umerașele oferă un mod de depozitare convenabil pentru haine și alte articole.

Ce este un dulap PLUS?

Dacă, pe lângă confort, doriți și spațiu suplimentar pentru depozitare și locuri de ședere, luați în considerare dulapurile pentru vestiar PLUS. Aceste modele includ și o garderobă - care vă oferă spațiu suplimentar pentru depozitare - precum și o suprafață de ședere confortabilă. Atât garderoba, cât și compartimentul de vestiar pot fi deschise cu aceeași cheie. Cu siguranță nu va fi dezordine în vestiar, deoarece există o zonă de depozitare convenabilă și separată pentru pantofi.

Care este lățimea compartimentelor?

- uși lungi: 300 mm

- cu economie de spațiu: 250 mm

- uși în formă de Z: 350 mm

- uși scurte: 300 mm

- cu perete despărțitor: 400 mm

- cu peretele despărțitor și suport pentru pantofi: 500 mm

De ce să ne alegeți pe noi?

- Vom pregăti un plan de amenajare în care vom proiecta soluția cea mai ideală în funcție de cerințele Dumneavoastră.

- Vom face un studiu al spațiului și vom face un brain-storming împreună.

- Vom veni cu mașina de prezentare și vă vom arăta mai multe opțiuni.

Și asta nu e tot...

Cumpărați sau chiar închiriați de la noi! Cu pachetul nostru de închiriere flexibil și ușor de planificat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la amortizare, excesul sau lipsa de dulapuri din cauza schimbărilor de personal și a costurilor unice ridicate. Îl puteți adapta în mod convenabil în funcție de nevoile curente ale companiei Dvs., iar pe parcursul acestei perioade puteți extinde/diminua numărul de dulapuri sau chiar anula serviciul.

https://www.metalobox.ro/main-category/dressing-room

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.