VOPSEA DE SPRANCENE SI GENE NEAGRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT

IRIS CLASS GRUP Suceava

0748198568

Detalii

Webshop http://www.drtemt.ro

COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE NEAGRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT este una din cele mai vandute game profesionale, de peste 40 de ani, in saloanele de infrumusetare si centrele SPA din Europa si de peste ocean.

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE NEAGRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT este o vopsea cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit, este o vopsea rezistenta la apa, patrunde rapid in firul de par si rezista mult timp ( 6 - 8 saptamani ).

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE NEAGRA PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata, este recomandata pentru toate tipurile de par avand calitatea de stimula cresterea si fortifica genele si sprancenele.

MOD DE AMBALARE 15 ML - 25 RON.

IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

Vezi si alte oferte ale IRIS CLASS GRUP

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.