Seria de seifuri HT

ROMINVEST IMPEX SRL Aghires

0260-659181, 0753-099558

Detalii

Seif pentru hoteluri si apartamente private, protectie marita impotriva spargerilor, a furturilor si a incendiilor. Standard de securitate de inalta calitate si in domeniul sifurilor mici.

Marimile HT 1-2-3 sunt concepute pentru camere de hotel si pentru mobilier, fiind echipate pentru o ancorare calificata fie in podea, fie in peretele posterior si/sau in suprafetele laterale. Peretii au o grosime de 60 mm si sunt umpluti cu o izolatie usoara antifoc.

Marimile HT 10-20-30 sunt protejate pe toate partile cu beton special impotriva focului. Faltul antifoc de jur imprejur cu garnitura de etansare THEREX-BLOCKADE impiedica patrunderea flacarilor si a gazelor fierbinti de ardere.

Marimile HT 100-200-300 sunt protejate pe toate partile cu o umplutura de beton tare si suplimentar cu o armatura de otel impotriva incercarilor de spargere.

Toate seifurile din aceasta serie sunt echipate cu un zavor central, cu o yala cu barbie dubla certificata conform normelor europene si un sistem de zavorare de avarie integrat in zavor. Zavorarea se face prin intermediul a sase bolturi masive din otel, cu diametrul de 30 mm, care actioneaza in toate directiile.

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.