Valabilitate:
De la: 2015-09-16      -      Pana la: 2018-12-31

IML MOTOARE SRL

Localitate: Galati
Telefon: 0236-406250, 0730 290 922

http://www.imlmotoare.ro


Lichidele de operare sunt vitale pentru functionarea oricarui motor.

De aceea, doar produsele de operare originale DEUTZ trebuie sa fie utilizate in motorul tau DEUTZ. Cei peste 150 de ani de experienta in dezvoltarea de motoare ne-a invatat ca doar utilizarea unor lichide de operare potrivite pot sa asigure performanta, increderea si fiabilitatea ceruta de inginerii si clientii nostri !

 

 
 

   Actualele promotii pentru lichidele de operare originale DEUTZ:

 

Lichidele de operare originale DEUTZ aduc beneficii importante prin garantarea conditiilor pentru atingerea duratei de viata prestabilite a componentelor motorului. Pentru ca fiecare detaliu este important, oferim suport profesional in selectia si livrarea a celor mai indicate lichide de operare ( ulei, antigel, aditiv de motorina ). DEUTZ produce singurele lichide de operare acceptate pentru utilizarea in perioada de garantie.

ULEI ORIGINAL DEUTZ: ulei sintetic pentru motoare diesel DEUTZ cu incarcare mare ( turatie si cuplu motor crescute). Este potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul anului si ofera protectie impotriva uzurilor si depozitelor chiar si in conditii de stress mecanic sau termic ( in anumite limite ).

ANTIGEL ORIGINAL DEUTZ: perfect adaptat la toate materialele utilizate intr-un motor DEUTZ si previne coroziunea, cavitatia si inghetul.

ADITIV MOTORINA INSYPRO ORIGINAL DEUTZ: DEUTZ Clean-Diesel InsyPro a fost dezvoltat pentru motoarele diesel moderne care cer o calitate inalta a combustibilului. Cu o actiune 2 in 1, aditivul poate dilua si previne formarea sedimentelor de biodiesel din componentele sensibile ale sistemului de injectie sau poate actiona ca detergent general al sistemului de injectie.

Detalii sau fise de siguranta pentru intreaga gama de produse DEUTZ : http://www.deutz-sdb.com/en/  .

 Tiparire Buletin + Mandat Postal