Valabilitate:
De la: 2014-10-17      -      Pana la: 2020-10-17

NEW ELLE MEDICAL SRL

Localitate: Alba Iulia
Telefon: 004-0752-140997

http://www.romedic.ro/newellemedical


Sistemul de Biopsie  Magnum® BARD este  lider în biopsie de tesut de bază. Prezinta un Design ergonomic si usor pentru a spori controlul si usurinta de manevrare în timpul procedurilor de biopsie. Singurul sistem reutilizabil care  ofera armare cu o singură mână și o alegerea de două adâncimi de penetrare. 

Acul Magnum® este de unică folosință; prezinta ecogenitate crescuta,claritate și crestătură mare Tru-Cut ajuta la prelevarea unui esantion curat și in condiții de siguranță maxima .

Designul instrumentului MAGNUM și versatilitatea sa este o alegere ideală pentru a biopsia eficient  un număr de site-uri anatomice, inclusiv de san, de prostata, pulmonar, rinichi, ficat și prezinta  O gamă de lungimi de ace și de măsurari potrivindu-se  practic oricarei nevoie procedurale. Impuscatura de mare viteza si  precisa ajuta la asigurarea de probe în mod constant  si excelente in biosia de tesut de bază. 
Beneficii: in Biopsia reutilizabila, este extrem de eficient si economic, Superior în tehnica.Tiparire Buletin + Mandat Postal