PROBI8CAPS 70 capsule

LIFE MED INTERNATIONAL SRL Bucuresti

021-3153979, 0766-671103

Detalii

Pret intreg 153 lei

Pret redus 121 lei

Pentru digestie fără probleme. Sursa de probiotice – 8 tipuri de bacterii lactice, inulina.

Probi8caps conţine inulina şi amestec de DUOLAC, care este o sursă de 8 tipuri de bacterii (vezi compoziţia de mai jos). O capsulă conţine la fabricare un miliard de probiotice. Producătorul a folosit o tehnologie patentată care protejează bacteriile până când ajung în forma activă în intestine unde se eliberează din straturi de protecţie. Inulina – un fel de fibră solubilă, este un teren propice pentru bacteriile intestinale benefice, poate contribui la o digestie bună. Se recomandă pentru îngrijirea florei intestinale care poate fi perturbată, de exemplu, prin alimentaţia nepotrivită, utilizarea de antibiotice, în timpul călătoriilor în străinătate.Lactobacillus şi Bifidobacterium – bacteriile lactice care sunt esenţiale şi fac parte din flora intestinală pot afecta în mod pozitiv sănătatea consumatorului prin îmbunătăţirea echilibrului microflorei intestinale (purtătorul premiului Nobel pentru Fiziologie I. Mečinikov prima dată a descris funcţia imunomodulatoare a coloniilor de bacterii intestinale şi duodenale în anul 1908).

Ambalare: 70 capsule Doza recomandată: 1 capsulă de 3x pe zi, dimineaţa, la amiază şi seara după mâncare O capsulă conţine: 382,88 mg inulina,amestec DUOLAC, care conține: Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Enterococcus faecium, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium longum. In momentul fabricării, suplimentul alimentar conţine minimum 10^9 probiotice. Învelișul capsulei conţine gelatină bovină.

Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani.

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.