Modul releu WiFi 2 canale, telecomanda, inching, 250V, 10A

AREA CASE INTELIGENTE SRL Sanandrei

0784-651651

Detalii

Modul releu 85-250V AC 2 canale, cu telecomanda, 10A, controlabil Wifi / Wireless prin eWeLink App si RF prin telecomanda cu 2 canale.

Produsul vine imperecheat cu telecomanda.

Intrerupatorul are 3 moduri de functionare, pe care le puteti seta de pe dispozitiv:– control independent al fiecarui canal– mod impuls– control 1 canal inchis / 1 canal deschis

Descriere

In aplicatia eWeLink puteti programa dispozitivul sa functioneze in diverse moduri (setare timp countdown, orar de lucru customizabil pt. fiecare zi a saptamanii) si il puteti share-ui cu alti utilizatori.

Instalare:– intrare: 2 fire – faza, nul– iesire: 4 fire (corespunzator celor 2 canale)

Adaugarea produsului in eWeLink:– pentru imperechere cu eWelink: se tine apasat unul din cele 3 butoane mod functionare pana incepe sa licare si se urmeaza pasii ceruti de aplicatia eWeLink.

Schimbarea modului de functionare:– se efectueaza numai manual, de pe dispozitiv, prin apasarea simultana a 2 butoane din cele 3

Lista de livrare:– 1 x Modul releu WiFi-wireless 250V AC, 10A, 2 canale cu receptor RF 433MHz– 1 telecomanda 2 canale 433MHz

ATENTIE: Instalarea produsului se va face de persoane autorizate in instalatii electrice (pentru a preveni riscul de electrocutare si distrugere a aparatelor electrice conectate la instalatia electrica).

Utilizare: pornire / oprire dispozitive electrice / electrocasnice, control jaluzele, deschidere / inchidere porti, etc.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.