FLEXIGEL 500 ml – Sanatatea sistemului locomotor. Oase, articulatii, cartilaje si tendoane mai tinere

LIFE MED INTERNATIONAL SRL Bucuresti

021-3153979, 0766-671103

Detalii

Pret intreg 131 lei

Pret redus 101 lei

Tendoanele, cartilajele, articulaţiile şi oasele în condiţie bună. Colagen hidrolizat, magneziu şi vitaminele B.

Flexigel prezentare

     Flexigel este un produs ușor asimilabil a cărui componenta principală este colagenul hidrolizat. Este aromat cu concentratul de coacăze negre, îmbogăţit cu vitaminele B şi magneziu.

    

colagen-265x198

 Colagenul este   materialul esenţial   al ţesuturilor conjunctive,   adică şi a cartilajului.   Pierderea lui apare în   principiu datorită   îmbătrânirii sau a efortului   fizic, de aceea este util   pentru generaţia mijlocie   sau generaţia mai în vârstă   ori pentru sportivi. Are   grijă de ligamente,   tendoane şi toate   articulaţiile (genunchi,   şolduri, mâini şi coloana   vertebrală).      

Vitaminele B

     Vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal, la activitatea sistemului nervos şi a inimii.      Vitamina B2 contribuie la activitatea sistemului nervos, are grijă de starea mucoaselor, pielii, ochilor şi a globulelor roşii, la metabolismul fierului, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii.

beneficii-uimitoare-pentru-sanatate-ale-complexului-de-vitamine-B-1

      Vitamina B5 contribuie la metabolismul energetic normal, la activitatea mentală normală, la reducerea oboselii.      Vitamina B6 contribuie la metabolismul proteinelor, glicogenului şi homocisteinei, la activitatea psihică si nervoasă normală, la formarea globulelor roşii, la funcţionarea sistemului imunitar.      Magneziul ajută pozitiv la funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular, reduce gradul de oboseală, contribuie la echilibrul electrolitic, la menţinerea stării normale a oaselor şi a dinţilor.

RIBES-NERO-1-450x344

     Coacăze negre ajută la eliminarea apei, controlul greutăţii, revigorează.      

     Ambalare: 500 ml      Doza recomandată: 15 ml de 2x pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mâncare cu lichide sau produsul ca atare.      Conţinut de substanţe active în 30 ml: colagen hidrolizat 10 g, magneziu 60 mg, vit.B5 6 mg, vit. B6 1,4 mg, vitamina B2 1,4 mg, vitamina B1 1,1 mg (colagen hidrolizat 31%, îndulcitor glicerina 19%, concentrat din coacăze negre 14,9%).

Vezi oferta de Flexigel+Flexistrong! Click aici

 

Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor până la vârsta de 3 ani.

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.