Banda transportoare mobila

TECHNOMILL SRL Cisnadie

0269-561862, 0744-774554

Detalii

Technomill va poate oferi o gama larga de solutii pentru transport pe benzi (banda transportoare mobila si fixa) a diferitelor materiale: produse agricole si neagricole in diverse contexte.

Pentru aplicatii speciale, putem oferi benzi transportoare mobile: Benzi de preluare din camion tip Decamioneur, Orizontale, Simple sau telescopice, typ DUO care lucreaza pe orizontala si pot creea linii drepte sau frante de transfer cereale (echipate cu covor de cauciuc lis) facilitand o flexibilitate foarte mare de adaptare a configuratiei in spatiul in care trebuie sa lucreze.

Benzile pot lucra in cascada pentru a crea un flux continuu de mare capacitate si lungimi adecvate atat pentru umplere cat si pentru golire spatii de depozitare. Benzile transportoare mobile au unghiuri de lucru reglabile hidraulic (cu pompe actionate manual sau electric) si sunt echipate cu covor de cauciuc cu antrenoare in relief sub forma de V.

Benzile sunt actionate de obicei:

  • cu motor electric trifazic simplu sau cu variator de viteze
  • cu motor termic

Capacitate de transfer 60-350 to/h sau mai mari.Lungime standard 6m – 25 m sau mai mari.

Benzile pot transporta produse vrac sau in saci, putand regla viteza covorului de cauciuc prin invertor de frecventa sau echipand banda cu cutie de viteze.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.