Winkler - Mobila,Usi & Ferestre

Sangeorgiu de Mures

Adresa: Str.Ratul Morii ,Nr.1295 (Cod postal:547530), Sangeorgiu de Mures, Jud. Mures, Romania

Despre Winkler - Mobila,Usi & Ferestre

Fomco Prodimpex , o linie noua de business, marca "Winkler "

Societatea noastra,parte din Grupul de firme Fomco, a fost infiintata in anul 2004, si s-a facut cunoscuta mai ales ca fiind un producator de usi si ferestre interioare si exterioare si de mobilier la comanda.

Tehnologia a afectat profund designul mobilierului aducand noi posibilitati in materie de prelucare a materialelor, puse la dispozitia designerilor. Linia de echipamente moderna asigura calitatea produselor prin prelucrarea acestora cu ajutorul softurilor si elemetelor de generatie noua. Mobila si tehnologia sunt strans legate intre ele. Odata cu evolutia tehnologica, noi forme de exprimare si de structura au devenit disponibile pentru producatorii de mobilier.
Mobila produsa de noi este in prealabil proiectata cu un soft de proiectare in 3D. Clientului i este prezentat proiectul mobilierului, se fac modificarile cerute, se oferteaza si se trece la productie.

Personalizeaza-ti locuinta pentru a te simti cu adevarat acasa

Calitate

Calitatea superioara a produselor noastre - pe langa dotarea tehnica moderna - este asigurata de un personal calificat si competent, controlul permanent al calitatii fiind o parte integranta a procesului tehnologic. Alegerea cu grija a materiilor prime, precum si colaborarea cu furnizori de talie internationala confera produselor o fiabilitate aparte.
Datorita dotarii moderne si a personalului calificat putem fabrica practic orice din aceste domenii , la orice dimensiune dorita.
Toate detaliile ferestrelor si usilor noastre le proiectam cu program modern, avand posibilitatea producerii chiar si a diferitelor modele sculptate, astfel incat sa se asorteze cu aspectul cladirii pe care urmeaza a fi montate.
La comenzile referitoare la forme, materiale, caracteristici tehnice unice se practica un adaos la pretul de baza, marimea ei se stabileste de comun acord cu clientul. Pentru satisfacerea celor mai inalte exigente, executam si comenzi speciale referitoare la fabricarea ferestrelor in combinatia lemn-aluminiu.
Mobila produsa de noi este in prealabil proiectata cu un soft de proiectare in 3D, si dupa ce clientul vede proiectul mobilierului,se fac modificarile cerute, se oferteaza si se trece la productie.

Avantajele produselor

In zilele noastre produsele naturale, in special cele din lemn constituie o atractie pentru consumatorii exigenti. Avantajele produselor din lemn sunt:
- aspect placut, natural chiar daca se merge pe linie moderna
- rezistenta mare in timp - datorita stratificarii nu apar deformatii
- sunt ecologice, fiind folosite vopsele si lacuri pe baza de apa
- mucegaiul dispare din locuinta dumneavoastra, in majoritatea cazurilor, datorita faptului ca lemnul “respira” si totusi coeficientul de izolare este mult superioara PVC-ului.
- cu utilajele nou achizitionate, avem posibilitatea sa producem binale cu tocul de 78 respectiv 92mm in acestea se pot introduce sticle termopan de 3-5 straturi de sticla adica 2-4 camere de etansare marind confortul si scazand valoarea facturilor la utilitati.

Finisajele se realizeaza cu produse pe baza de apa marca ICA in trei straturi, in culoarea dorita de client. Feroneria de inalta calitate MACO, ROTO, BAKA, - pentru care fabricantii asigura 5-10 ani garantie - asigura stabilitate si securitate foarte buna produselor noastre.
In conformitate cu exigentele actuale, ferestrele si usile produse de societatea noastra sunt echipate cu geamuri termo si fonoizolante, cu 2-5 straturi, cu sau fara gaz, iar dupa preferintele clientilor se pot monta si geamuri speciale (colorata in masa, reflexiva, antiefractie, bombata si altele).

Pregatirea profesionala superioara a personalului, precum si mijloacele de productie moderne CNC fac posibila - pe langa satisfacerea cerintelor speciale ale constructorilor particulari - si onorarea comenzilor de volum mai mare ale intreprinzatorilor in constructii intr-un timp relativ scurt.
Va recomandam produsele noastre nu numai in cazul constructiilor noi, ci si in cazul renovarilor avand posibilitatea copierii fidele a binalelor vechi.

De ce sa ne alegeti ?

• Solutii complexe de la schita , design in 3D , executie ,transport si montaj !
• Orice dimensiune , orice model
• Timp de executie ultra rapida

• Realizarea mobilierului la comanda se face pe toate dimensiunile, culorile si accesoriile dorite.

Se poate realiza atat mobilier pentru casa cat si comercial si pentru institutii (pentru magazine, cabinete, restaurante, farmacii, gradinite, hoteluri, birouri, scoli si alte institutii).

Winkler – Tâmplărie pentru tâmplari

Dacă sunteți producător de mobilă, sau sunteți pur și simplu meseriaș devotat în acest sector, soluția pentru tot ce ține de domeniul de debitare și căntuire pal melaminat, este la noi.

Asigurăm tăierea palului pe dimensiunile dorite de dumneavoastră, avem optimizat tăierea pentru minimizarea pierderilor și aplicăm cantul cu ajutorul celor mai moderne echipamente.

Serviciile (debitare și căntuire) se execută în limita posibilităților tehnice de prelucrare (lungime, grosime, etc).

 

FOMCO PRODIMPEX S.R.L.

Sediu Atelier: Str. Ratul Morii Nr. 1295,

547530, Sangeorgiu de Mures

Telefon: 0365 403 016

Sediu Social: Str. Principala Nr.801/E1

Cristesti, Jud. Mures

 

 

Produse / Preturi / Servicii

Mobila sali de conferinte la comanda

Data adaugarii: 2016-11-09

Descriere: Mobila sali de conferinte la comanda

Pret: Oferta la cerere

Mobila de Bucatarie la comanda

Data adaugarii: 2016-11-08

Descriere: Mobila de Bucatarie la comanda

Pret: Oferta la cerere

Mobila pentru Baie la comanda

Data adaugarii: 2016-11-09

Descriere: Mobila pentru Baie la comanda

Pret: Oferta la cerere

Usi si ferestre din lemn stratificat

Data adaugarii: 2016-11-17

Descriere: Ferestre Usi interioare Usi exterioare

Pret: Oferta la cerere

Mobila pentru Gradinite la comanda

Data adaugarii: 2016-11-09

Descriere: Mobila pentru Gradinite la comanda

Pret: Oferta la cerere

Mobila pentru Camera Copiilor la comanda

Data adaugarii: 2016-11-09

Descriere: Mobila pentru Camera Copiilor la comanda

Pret: Oferta la cerere

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.