VINDEM IEFTIN CASĂ DE COMENZI

Ramnicu Sarat

Adresa: Alexandru Ioan Cuza, nr. 36 (Cod postal:125300), Ramnicu Sarat, Jud. Buzau, Romania

Despre VINDEM IEFTIN CASĂ DE COMENZI

Conceptul „Vindem-Ieftin.ro” este creat special pentru a oferi clientilor nostri consultanta in achizitii, venind cu solutii ieftine personalizate pentru fiecare client in parte. Identificam nevoile specifice fiecarui client si cautam cea mai buna oferta pentru necesarul dumneavoastra de materiale, negociem pentru ca in final produsele de care aveti nevoie sa fie achizitionate la cel mai mic pret.

In putine cuvinte si mai multe fapte va propunem sa alegeti un singur partener pentru necesarul dumneavoastra de materiale. Fie ca alegeti sa construiti, sau doar sa renovati, Casa de Comenzi vine in intampinarea dumneavoastra si va ofera solutia pentru materiale de constructii la cele mai convenabile preturi de pe piata. La noi veti gasi intodeauna materiale ieftine cu cel mai bun raport pret calitate.

De ce? Deoarece, prin tot ceea ce facem, ne dorim ca fiecare client sa fie multumit, avem cel mai mic pret de la producatori consacrati in domeniu. Suntem pentru clientii nostri un partener de incredere si un aliat in gasirea celor mai bune solutii pentru toti cei care doresc sa amenajeze sau sa construiasca la cele mai mici preturi.

De la noi puteti achizitiona tot ceea ce va este necesar pentru lucrarile dumneavoastra incepand de la materiale pentru structura, echipamente electrice, instalatii sanitare si termice, parchet, lambriuri, osb, acoperisuri si izolatii, pal melaminat si blaturi, feronerie si accesorii pentru mobilier precum si toata gama de finisaje.

Suntem o echipa tanara care se implica si gaseste solutii si cel mai bun pret atat pentru cel mai simplu necesar de materiale cat si pentru unul complex.

Nu va mai pierdeti timpul dumneavoastra pretios in cautarea celui mai bun pret, sunati acum la noi si va vom oferi solutia.

Produse / Preturi / Servicii

Profil HEB Dimensiune: 240 Bara de 12m

Data adaugarii: 2019-09-06

Descriere: Profil HEB Dimensiune: 240 Bara de 12m

Pret: 3,51 lei/kg

Parchet Laminat Natural Touch Stejar Evoke Trend

Data adaugarii: 2019-10-10

Descriere: Parchet Laminat Natural Touch Stejar Evoke Trend

Pret: 57Lei/mp

Tabla cutata T18

Data adaugarii: 2019-10-04

Descriere: Tabla cutata T18 grosime 0.4mm Lucios

Pret: 26Lei/mp

Panou Sandwich Acoperis grosime 40mm, PIR 3 Cute

Data adaugarii: 2019-10-11

Descriere: Panou Sandwich Acoperis grosime 40mm, PIR 3 Cute

Pret: 14Euro/mp

Tabla cutata T45

Data adaugarii: 2019-10-04

Descriere: Tabla Cutata T45 Grosimi 0.5mm Alte grosimi: 0.7mm

Pret: 57Lei/mp

Galerie foto

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

Cuvinte Cheie

materiale de constructii casa de comenzi recenzii video materiale structura echipamente electrice instalatii sanitare instalatii termice parchet lambriuri osb acoperisuri si izolatii pal melaminat si blaturi feronerie si accesorii mobilier finisaje vindem-ieftin.ro materiale de constructii preturi materiale de constructii ieftine depozit materiale de constructii materiale de constructii online materiale de constructii buzau materiale de constructii ramnicu sarat materiale de constructii focsani materiale de constructii ploiesti materiale de constructii brasov materiale constructii materiale constructii ieftine oferte materiale de constructii tigla metalica tigla metalica ieftina tabla cutata tabla cutata pret tabla cutata ieftina tabla cutata acoperis tabla cutata ieftina acoperis tabla cutata zincata tabla zincata cutata ieftina tabla cutata de vanzare fier beton otel beton profile hala profile metalice hala teava rectangulara tevi rectangulare ieftine teava rectangulara ieftina teava patrata teava rotunda gresie si faianta gresie ieftina placi osb placi osb ieftine placa osb pret placi osb pret pret osb policarbonat policarbonat fumuriu policarbonat ieftin policarbonat sere coli policarbonat fumuriu policarbonat fumuriu pret dale pavaje pavaje ieftine pavaje semmelrock panouri bordurate plasa impletita plasa sudata tamplarie pvc tamplarie pvc salamander termopane ieftine pret termopane sipca metalica sipca metalica ieftina gard sipca metalica garduri pret sipca metalica sipca metalica maro pret sipca metalica preturi tencuiala decorativa fatada tencuiala decorativa weber tencuiala fatada termosistem vata minerala bazaltica placi rigips pret placa rigips ieftina placi rigips ieftine polistiren expandat pret polistirent expandat eps polistiren extrudat pret polistiren extrudat pret polistiren eps polistiren caparol centrale termice pe gaz centrale termice ariston centrale pret centrale in condensare pret centrale termice pt apartament materiale de construcţii

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.