TOPO LIVE ENGINEERING SRL

Ramnicu-Valcea

Adresa: Calea lui Train nr.171,Bl.7 sc.Parter. , Ramnicu-Valcea, Jud. Valcea, Romania

Despre TOPO LIVE ENGINEERING SRL

   Noi suntem Topo Live Engineering, firma autorizata de topografie inginereasca, scanare 3D si cadastru, axati in mod special pe Scanare 3D si ne desfasuram activitatea atat la nivel national cat si international.

  Cu o viziune noua si moderna, oferim o gama larga de servicii, ca documentatii 2D as-build , modele 3D si ne-am dezvoltat prin aplicarea de tehnici mult dezvoltate fata de sistemul traditional de analiza si masurare, iar prin intermediul echipei de profesionisti, a tehnologiei de ultima generatie, serviciile noastre ofera o abordare inovatoare a nevoilor dumneavoastra.

Serviciile noastre se adreseaza unei game largi de industrii, de la scanare 3D a instalatiilor industriale, infrastructura, cladiri, pana la monumente istorice.

 

Folosim printre ce mai puternice scannere: Trimble TX8, Riegl VMZ 400-i, Riegl VZ 400-i, iar cu ajutorul statiilor robotizate Trimble S7, GPS-urilor Trimble R12 si Trimble R10 obtinem punctele de control

 

Planurile noastre de dezvoltare profesionala si dorinta de imbunatatire continua a serviciilor oferite, defineste cultura companiei noastre.

 

Motto-ul nostru: “Prin noi, poriectele tale capata valoare”

Produse / Preturi / Servicii

Scanare 3D infrastructura

Data adaugarii: 2021-04-08

Descriere: Scanare mobila cu sistem mobil

Masurători și inspecții aeriene cu ajutorul dronelor

Data adaugarii: 2021-04-08

Descriere: Dronele reprezinta o noua tehnologie foarte puternica, ce permit o calitate superioara a serviciilor noastre. UAV-urile sunt instrumente pentru cartografiere aeriana precisa si modelare 3D.

Scanare 3D cladiri

Data adaugarii: 2021-04-08

Descriere: Scanare 3D cladiri, atat constructii rezidentiale, monumente istorice, industriale

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.