TEHNOLOGISTICA SRL

Oradea

Adresa: Agricultorilor, nr. 7/A , Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre TEHNOLOGISTICA SRL

Prezentarea firmei TEHNOLOGISTICA

Structura de bază a firmei se axeaza pe proiectarea, comercializarea și montarea sistemelor de rafturi de depozitare pentru diverse aplicații și mobilarea spațiilor comerciale în funcție de solicitări, furnizând produse de la diversi producători europeni. Sortimentația variată cuprinde toată gama sistemelor de rafturi, cele mai uzuale fiind sistemele de rafturi palet, drive în, sisteme cu polite și accesoriile pentru rafturi și depozite. În cazul spațiilor comerciale putem satisface orice solicitare de mobilare completă a unitătilor incepănd cu gondolele sau rafturile expozitoare și vitrinele frigorifice până la mesele caselor de marcat sau sistemele de intrare-ieșire, protecție marfă, sau cărucioarele ți coșurile pentru cumpărături. O noutate reprezintă furnizarea și montarea componențelor de tehnică frigului industrial și comercial compuse din agregate, panouri și pardoseli, uși, sau vitrine frigorifice cu agregat exterior și interior. Confecționarea panourilor se face la dimensiunile cerute de proiect într-un atelier specializat, astfel la fata locului urmează doar asamblarea lor, economisind timp și manoperă croirii plăcilor brute.

 

Perdele PVC

Perdele industriale din fașii PVC

 

Perdeaua PVC industriala este realizată din fașii PVC și un sistem de prindere. Prin suprapunerea fașiilor pvc se oferă o termoizolare profesională, și fașiile pvc transparente oferă o vizibilitate bună, chiar și in cazul unui trafic intens.

 

Pentru detalii complete vă rugăm accesați următorul link:http://perdelepvc.com/

 

Rafturi metalice industriale

 

TEHNOLOGISTICA SRL este importator direct de rafturi metalice industriale pentru depozite și magazine. Rafturile metalice industriale reprezintă soluția ideală pentru problema depozitării mărfurilor.

Echipa de specialiști al firmei stau la dispozitia clienților cu proiectarea, comercializarea și montarea rafturilor metalice industriale și comerciale

 

Pentru detalii complete vă rugăm accesați următorul link:http://www.rafturiindustriale.com/

 

Umidificatoare

 

Pentru detalii complete vă rugăm accesați următorul link:http://www.umidificatoare.com/

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.