TAMIRA PAN SRL

Oradea

Adresa: Corneliu Baba, nr. 2 (Cod postal:410265), Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre TAMIRA PAN SRL

S.C. Tamira Pan S.R.L. cu rezidenta in Oradea  judetul Bihor, a fost infiintata in 1995 si inca de la inceput a fost orientata spre a oferi doar produse de cea mai buna calitate.

Compania este in primul rand PRODUCATOR si distribuitor de seturi de mopuri din bumbac, importator si distribuitor pe plan national de articole de uz casnic din materiale plastice, menaj, produse pentru bucatarie si baie,depozitare si gradinarit, toate destina pietei din Romania.

Tamira Pan este unicul distribuitor pentru judetul Bihor a vopselelor din gama SAVANA, INNENWEIS, vopsele pe baza de ulei si rasini, vopsele ecologice pe baza de apa, lavabile, diluanti, aracet, termosisiteme, encuieli decorative , pensule si scule de vopsit.

In prima etapa, S.C. Tamira Pan S.R.L. a inceput prin a distribui produse din plastic pentru menaj si uz casnic.

In etapa a doua, compania a devenit importatoare directa de produse de cea mai buna calitate pentru curatenie, baie si bucatarie, gradina si depozitare pentru piata romaneasca.

In etapa a treia, S.C. Tamira Pan S.R.L. a inceput productia de seturi de curatenie si mopuri din bumbac in diferite marimi.

Ca un partener de incredere si flexibil, compania a reusit sa mareasca atat productia cat si vanzarile permanent.

Asteptam cu nerabdare sa lucram cu dumneavoastra!

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.