SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ SRL

Bucuresti

Adresa: B-dul Nicolae Grigorescu, nr. 117-121 sc. B ap. 43, Parter, Sector 3 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ SRL

Promovare, vânzare și instalare echipamente și aparatură medicală. Service aparatură medicală. Import și distribuție aparatură medicală pentru spitale, clinici, cabinete. Produse de cea mai înaltă calitate.

SONIWORLD APARATURA MEDICALA  este o firmă prezentă pe piața de profil din România, cu o echipă formată din oameni cu experiență de peste 10 ani în promovarea, vânzarea și instalarea de echipamente și aparatură medicală precum și cu experiența pentru asigurarea service-ului pentru o gamă largă de aparate medicale.

SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ  importă și distribuie o gamă variată de aparatură din domeniul medical: aparatură medicală pentru spitale, clinici și cabinete medicale de specialitate sau de medicină de familie, instrumentar medical, mobilier medical, consumabile medicale.

Pentru că ne respectăm clienții, punem la dispoziția acestora aparatura și echipamente medicale de ultimă generație, pentru următoarele specialități medicale: Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, ORL, Gastroenterologie, Medicină de familie, Interne, Dermatologie, Urologie, Ortopedie, Neurologie, Chirurgie și multe alte specialități, precum și pentru Medicina Veterinară. Prețurile sunt foarte accesibile, întrucât suntem reprezentanți autorizați ai unor producători de renume precum: CHISON, COMEN, SHINOHERO, AOUHA, OSCILLA, LUT, ASPEL, CHINESPORT, LED.

Echipa de vânzări a SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ își propune să vină în sprijinul personalului medical, cu toată această experiență și cu echipamente furnizate de producători renumiți, testate de specialiștii noștri de-a lungul timpului.

Echipa de tehnicieni a SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ este formată din oameni dedicați meseriei, disponibili oricând pentru întrebări și clarificări.

Așadar vă așteptăm cu drag să ne solicitați sprijinul sau părerea în dotarea cabinetelor dumneavoastră.

Produse / Preturi / Servicii

Monitoare Pacienti

Data adaugarii: 2020-06-30

Descriere: Monitoare Pacienti

Electrocautere

Data adaugarii: 2020-06-30

Descriere: Electrocautere

Ecografe Doppler | Ecografe Portabile Color | Ecografe 4d/ 3d

Data adaugarii: 2020-06-30

Descriere: Ecografe Doppler | Ecografe Portabile Color | Ecografe 4d/ 3d

Endoscopie

Data adaugarii: 2020-06-30

Descriere: Endoscopie

Spirometre

Data adaugarii: 2020-06-30

Descriere: Spirometre

Autoclave

Data adaugarii: 2020-06-30

Descriere: Autoclave

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.