SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ SRL

Bucuresti

Adresa: B-dul Nicolae Grigorescu, nr. 117-121 sc. B ap. 43, Parter, Sector 3 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ SRL

Promovare, vânzare și instalare echipamente și aparatură medicală. Service aparatură medicală. Import și distribuție aparatură medicală pentru spitale, clinici, cabinete. Produse de cea mai înaltă calitate.

SONIWORLD APARATURA MEDICALA  este o firmă prezentă pe piața de profil din România, cu o echipă formată din oameni cu experiență de peste 10 ani în promovarea, vânzarea și instalarea de echipamente și aparatură medicală precum și cu experiența pentru asigurarea service-ului pentru o gamă largă de aparate medicale.

SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ  importă și distribuie o gamă variată de aparatură din domeniul medical: aparatură medicală pentru spitale, clinici și cabinete medicale de specialitate sau de medicină de familie, instrumentar medical, mobilier medical, consumabile medicale.

Pentru că ne respectăm clienții, punem la dispoziția acestora aparatura și echipamente medicale de ultimă generație, pentru următoarele specialități medicale: Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, ORL, Gastroenterologie, Medicină de familie, Interne, Dermatologie, Urologie, Ortopedie, Neurologie, Chirurgie și multe alte specialități, precum și pentru Medicina Veterinară. Prețurile sunt foarte accesibile, întrucât suntem reprezentanți autorizați ai unor producători de renume precum: CHISON, COMEN, SHINOHERO, AOUHA, OSCILLA, LUT, ASPEL, CHINESPORT, LED.

Echipa de vânzări a SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ își propune să vină în sprijinul personalului medical, cu toată această experiență și cu echipamente furnizate de producători renumiți, testate de specialiștii noștri de-a lungul timpului.

Echipa de tehnicieni a SONIWORLD APARATURĂ MEDICALĂ este formată din oameni dedicați meseriei, disponibili oricând pentru întrebări și clarificări.

Așadar vă așteptăm cu drag să ne solicitați sprijinul sau părerea în dotarea cabinetelor dumneavoastră.

Produse / Preturi / Servicii

Ecograf SonoBook 9 Chison LapTop

Data adaugarii: 2019-01-30

Descriere: Este cel mai performant ecograf al producatorului, lansat in 2017, fiind foarte mult imbunatatit comparativ cu celelalte modele fiind creat sa lucreze in diferite medii si conditii.

Ecograf Chison Qbit9

Data adaugarii: 2019-01-30

Descriere: Ecograf stationar doppler color CHISON QBit, de ultima generatie, versatil, ultramodern cu o interfata simpla, intuitiva, fiind foarte usor de folosit. Reda o imagine ecografica calitativ superioara, doppler de calitate, conectare USB, DVI.

Ecograf Portabil Chison ECO1

Data adaugarii: 2018-10-15

Descriere: Ecograf portabil ultramodern avand imagine de calitate, design placut, greutate redusa, conectare USB, raport calitate-pret excelent.

Pret: 2250 EURO

Ecograf Portabil cu Doppler Chison ECO5

Data adaugarii: 2018-10-15

Descriere: Ecograf portabil doppler color CHISON ECO5, cu monitor medical tehnologie LED, ultra usor cu o imagine calitativ superioara, doppler de calitate, interfata intuitiva , conectare USB, VGA.

Pret: 6490 EUR0

Ecograf portabil cu doppler Chison Ebit 50

Data adaugarii: 2018-10-15

Descriere: Ecograful doppler portabil, CHISON EBit 50, de ultima generatie, compact, ultramodern cu o interfata simpla, intuitiva, fiind foarte usor de folosit.

Pret: 9900 Euro

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.