SINTROM SA

Bacau

Adresa: Arcadie Septilici, nr. 50 , Bacau, Jud. Bacau, Romania

Despre SINTROM SA

 S.C. Sintrom S.R.L. fabrică o gamă largă de produse de curăţare, care include peste 100 de titluri – creme, balsamuri pentru rufe, înălbitori pentru rufe, săpunuri lichide, detartranţi, substanţe pentru curăţarea mobilei, a mochetelor, a gresiei şi faianţei, a tapiseriilor, odorizanţi, ş.a.m.d. Toate acestea sunt comercializate către diverse hoteluri, restaurante, servicii de catering (HoReCa), dar şi în supermarketuri şi magazine de dimensiuni medii şi mici. O altă categorie de clienţi este constituită din proprietarii de fabrici care activează în domeniul alimentar, textil, al băuturilor alcoolice şi răcoritoare. Nu în ultimul rând, produsele noastre se regăsesc şi în spălătorii auto sau vulcanizări.

S.C. Sintrom S.R.L. are înregistrate mărci proprii, care – de-a lungul timpului – au câştigat prin calitatea lor un renume pe piaţa de profil: “CU MÂINILE CURATE”“EFEKT”,“GLASSPUR”“ZAFFA” sau “PERFORMER” sunt doar câteva exemple.

Calitatea serviciilor şi produselor noastre a fost pilonul principal pentru crearea unei clientele fidele, care ne-a permis să fim astăzi unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţa de profil autohtonă. De aceea, suntem convinşi că veţi găsi în noi un partener de încredere în afacerile pe care le desfăşuraţi.

Produse / Preturi / Servicii

Detegenti de uz casnic

Data adaugarii: 2015-10-13

Descriere: Detegenti de uz casnic

Detregenti Horeca

Data adaugarii: 2015-10-13

Descriere: Detregenti Horeca

Detergenti industriali

Data adaugarii: 2015-10-13

Descriere: Detergenti industriali

Detergenti Auto

Data adaugarii: 2015-10-13

Descriere: Detergenti Auto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.