SINCRO SYSTEMS SRL

Bucuresti

Adresa: Panait Cerna, nr. 4 bl. M57 sc. 3 ap. 60 Sector 3 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre SINCRO SYSTEMS SRL

SINCRO SYSTEMS este reprezentantul în România al unor cunoscute companii producătoare de aparatura de achizitie de date, automatizări și data loggere.

 

Specialiștii firmei, cu o experiența profesională personală de peste 15 ani în producerea aparaturii de automatizări și în integrarea de sisteme folosind aceasta aparatura, vă ofera suport tehnic și consiliere în alegerea soluției potrivite nevoilor dumneavoastră, experiența și multitudinea de lucrări executate fiind garanția reușitei.

 

Reprezentantele tehnice și comerciale din intreaga țara ale SINCRO SYSTEMS asigură service-ul, intervenții și livrări rapide, fără pierdere inutilă de timp.

 

Principiile care stau la bază activității SINCRO SYSTEMS sunt: cinstea, corectitudinea, competența și profesionalismul, așa cum toți colaboratorii noștri ne-au cunoscut de-a lungul timpului.

SINCRO SYSTEMS este unic distribuitor în România pentru data loggere - inregistratoare de temperatură și umiditate produse de FOURIER SYSTEMS (www.fouriersystems.com).

 

SINCRO SYSTEMS este unic reprezentant și importator direct în România al firmei SIMEX din Polonia (www.simex.pl), producător de aparatură de măsura și automatizări industriale.

 

SINCRO SYSTEMS este unic distribuitor în România pentru data loggere - inregistratoare de temperatura și inregistratoare de temperatură și umiditate produse de firma LogTag Recorders din Noua Zeelanda (www.logtagrecorders.com).

 

SINCRO SYSTEMS este unic reprezentant în România și importator al firmei COMET SYSTEM din Cehia (www.cometsystem.com), producător de inregistratoare (dataloggere) și transmitere de temperatura, umiditate și presiune, dar și pentru alte mărimi electrice.

 

SINCRO SYSTEMS este reprezentant în România și importator al firmei BAUMER IVO din Germania (www.baumerivo.com), producător de encodere absolute și encodere incrementale)  număratoare (contoare) mecanice, numărătoare electromecanice și numărătoare electronice.

 

SINCRO SYSTEMS este unic reprezentant în România și importator al firmei ELTRA din Italia (www.eltra.it), producator de encodere (absolute și incrementale).

 

SINCRO SYSTEMS este unic distribuitor în România și imortator direct pentru data loggere - inregistratoare de temperatură și inregistratoare de temperatură și umiditate produse de firma ASKEY DATALOGGERS din Olanda (www.askey.nl).

 

SINCRO SYSTEMS este unic reprezentant în România și importator direct al firmei SUPCO INTERNATIONAL Ltd. din Israel (www.supco.com), producător pentru o gamă diversa de inregistratoare (dataloggere) și aparaturaăde măsură și control.

 

SINCRO SYSTEMS este reprezentant în România și importator direct al firmei INVENTIA din Polonia (www.inventia.pl), producător de module de telemetrie și tracking autovehicule.

 

SINCRO SYSTEMS este reprezentant exclusiv in Romănia al firmei HW group din Cehia (www.HW-group.com), producator pentru o gamă diversificată de module Ethernet de achizitie de date și control.

 

SINCRO SYSTEMS este reprezentant în România al firmei MSR (Modular Signal Recorder) din Elveția (www.msr.ch), producător de inregistratoare (data loggere) de mare precizie, miniatura, cu senzori multipli.

 

SINCRO SYSTEMS este distribuitor exclusiv pentru România și importator direct a firmei ENVIRONDATA(www.environdata.com.au) din Australia, care produce aparatură de masură meteorologică, senzori și stații meteo automate.

 

SINCRO SYSTEMS distribuie în România produsele firmei BRAINCHILD (www.brainchild.com.tw) din Taiwan, fabricant de regulatoare, inregistratoare și interfete om-mașina.

 

SINCRO SYSTEMS distribuie în România produsele firmei MARTEL ELECTRONICS (www.martelcalibrators.com) din SUA, fabricant de calibratoare de temperatură, calibratoare de presiune, calibratoare electrice și calibratoare universale.

 

SINCRO SYSTEMS distribuie în România produsele firmei GIUSSANI (www.giussanionline.it) din Italia, fabricant de bai termostatate uscate și cu lichid și pompe de presiune.

 

SINCRO SYSTEMS distribuie produsele firmei INFRA (www.infrainternational.com) din Italia, fabricant de senzori de proximitate inductivi, senzori de proximitate capacitivi, senzori de proximitate magnetici, senzori optici.

 

SINCRO SYSTEMS unic reprezentant în România și importator al firmei KAYMONT (www.kaymont.com) din SUA, fabricant de calibratoare de umiditate, camere de umiditate constantă și aparatura meteorologică (baloane meteo și adaposturi pentru senzori).

 

SINCRO SYSTEMS unic reprezentant în România și importator al firmei ELO+ (www.elo.cz) din Cehia, fabricant pentru o gamă variată de convertoare seriale  și repetoare Ethernet, de fibra optica, RS-232, RS-485, WiFi, USB.

 

SINCRO SYSTEMS este reprezentant exclusiv în România al firmei Teracom din Bulgaria (www.teracom.cc), producător de module controlate IP Ethernet de achiziție de date și control.

Produse / Preturi / Servicii

Tahometre (turometre)

Data adaugarii: 2015-09-08

Descriere: Tahometre (turometre)

Achizitii de date

Data adaugarii: 2015-09-08

Descriere: Achizitii de date

Relee statice

Data adaugarii: 2015-09-08

Descriere: Relee statice

Bai termostatate

Data adaugarii: 2015-09-08

Descriere: Bai termostatate

Manometre digitale

Data adaugarii: 2015-09-08

Descriere: Manometre digitale

Debitmetre

Data adaugarii: 2015-09-08

Descriere: Debitmetre

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.