SIMPROCOM SRL

Bistrita

Adresa: Calea Moldovei, nr. 9/11 (Cod postal:420097), Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud, Romania

Despre SIMPROCOM SRL

Societatea S.C.SIMPROCOM.S.R.L a fost înființată pe data de 19 noiembrie, anul 1993.  De 25 de ani distribuim cu succes produse de prestigiu precum STIHL, VIKING, BCS, BERTOLINI, MAKITA, BOSCH, SKIL, HONDA, KOHLER ! Localizată în judeţul Bistriţa-Năsăud, oraşul Bistriţa, societatea SIMPROCOM este distribuitor autorizat al produselor menţionate. 

Produse:

- motoferastraie         

MS-241-C-M

- electroferastraie             

MSE 210 C-BQ

- motocoase de spate           

F-FR130T-D001_p

- motocultivatoare                

750 PS

- pulverizatoare                      

SR 450

- debitatoare de beton          

TS 700

- motoburghie                      

BT 360

- foarfece de tuns gard viu     

Stihl_HS82R

- motopompe                                   

Pompa cu motor 4T

- generatoare                              

GE 6500 DES-GS

- compresoare                             

simprocom

- pompe submersibile                  

Pompa sumersibila PF0610

Produse / Preturi / Servicii

Motocoasa FS 55

Data adaugarii: 2015-06-15

Descriere: Motocositoare multifuncţională cu mâner pentru ambele mâini pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor întinse.

Motoferăstrău Stihl MS 241 C-M

Data adaugarii: 2015-11-26

Descriere: Motoferăstrău Stihl MS 241 C-M pe benzină pentru domeniul forestier.

Maşină de muls cu un bidon şi un grup dublu de mulgere, pompă cu ulei

Data adaugarii: 2016-02-19

Descriere: Maşină de muls cu un bidon şi un grup dublu de mulgere, pompă cu ulei

Motoferăstrău Stihl MS 211

Data adaugarii: 2015-11-26

Descriere: Motoferăstrău Stihl MS 211 cu motor pe benzină pentru uz casnic.Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm.

Motocultor Rotakt ROG75, 7 CP, benzina (model 2016)

Data adaugarii: 2016-03-25

Descriere: Motocultor pe benzina, motor 7 CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile.

Pret: 1.980

Motocositoare BCS 615 L Max

Data adaugarii: 2015-12-03

Descriere: Motocositoarele 615 L MAX dispun de un motor HONDA GX 200 de 5.5 hp si sunt destinate utilizarii de tip hobby. Beneficiaza de o transmisie cu doua trepte de viteza in ambele sensuri de mers cu inversor rapid.

Galerie foto

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

Cuvinte Cheie

utilaje agricole utilaje forestiere utilaje industriale utilaje de gradina scule electrice Bosch scule electrice Makita motocositoare motocositori motocultoare motocultivatoare cositori motosape motoferastraie motofierastraie drujba drujbe generatoare aparate de muls mulgatori masini de tuns gazon pompe de apa hidrofoare garduri electrice aparate de sudura suflante pulverizatoare atomizoare masini de spalat cu presiune vapuri spalatoare motocoase de spate debitatoare de beton motoburghie foreze de pamant masini de gaurit masini de insurubat agitatoare amestecatoare adapatori animale tractoare freze de zapada telemetre nivele optice aspiratoare ciocane demolatoare ciocane rotopercutoare ciocane pneumatice fierastraie circulare pendulare fierastraie vericale fierastraie pentru decupat capsatoare masini de insurubat cu impact masini de slefuit polizoare unghiulare flexuri rindele electrice scule cu acumulatori foarfece de tuns gard viu masini de tuns gazon motoare Honda motoare Lombardini motoare Kohler piese de schimb atelier service echipamente electropompe motopompe si compresoare de aer masini si utilaje pentru industria mobilei masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului piese de schimb utilaje industriale utilaje de constructii utilaje pentru intretinerea drumurilor industrial accesorii profesionale utilaje forestiere si pentru gradina utilaje de deszapezire utilaje multifunctionale motoare termice prestări servicii reparaţii electrice reparatii drujbe service drujbe reparatii motocositori bujii filtre de aer uleiuri 2 timpi uleiuri 4 timpi stihl viking bcs bertolini honda agt makita bosch skil rotakt ruris o-mac briggs&stratton kohler lombardini

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.