SCHLAFKULTUR SRL-D

Miercurea-Ciuc

Adresa: Jigodin, nr. 47-49 (Cod postal:530002), Miercurea-Ciuc, Jud. Harghita, Romania

  • 0368-803966

Despre SCHLAFKULTUR SRL-D

Avem o experienţă de peste 10 ani in domeniul comercializarii saltelelor, pernelor, pilotelor, paturilor si a altor accesorii pentru somn. In 2012 am infiintat S.C. Schlafkultur SRL-D, a carei domeniu de activitate este divizat in doua categorii:
1. In magazinele noastre de prezentare si magazinele noastre on-line va asteptam cu un sortiment din ce in ce mai bogat de saltele, perne, pilote, paturi si accesorii pentru somn, care satisfac cele mai stricte asteptari calitative. Obiectivul nostru este acela, ca atunci cand se aude de firma Schlafkultur, tot mai multi sa-si aduca aminte de cultura  somnului de calitate! Veti dormi garantat sanatos, si va veti trezi odihnit, daca achizitionati produsele unui specialist al somnului cum este firma Schlafkultur.

Avem o gama larga de produse de calitate de unde puteti alege saltele şi accesorii pentru somn, corespunzatoare nevoilor fiecaruia. Facem livrari la domiciliu ale produselor aflate in stoc  in 24 de ore de la comanda. Consilierii nostri specializati va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta. Ne mandrim cu un numar mare de clienti multumiti, care ne-au adus la cunostinta, ca merita sa faci cumparaturi de la firma Schlafkultur.
In magazinul nostru recent deschis in Brasov am selectionat cu atentie si am adus cei mai renumiti furnizori de saltele din Europa cum ar fi: Magniflex, Lineaflex, Viscofeel, Billerbeck, Dunlopillo si Tempur. Acesti producatori de renume au cele mai bune saltele din portofoliul lor cu o calitate superioara si prin diverse actiuni si promotii oferim aceste produse de calitate tuturor celor interesati la un pret avantajos. Oferim consiliere profesionala in magazin de la personalul nostru de specialitate si promovam astfel cultura unui somn sanatos.

2. Firma noastra este importatorul produselor grupului german Billerbeck in Romania. Ne largim in continu reteaua de parteneri, astfel incat, din ce in ce mai multe persoane au oportunitatea sa incerce produsele Billerbeck comercializate de noi. Ca sa poata beneficia cat mai multe persoane de aceste produse de calitate, avem parteneri de vanzari online in toata tara si este in intentia noastra de a deschide noi magazine in marile orase din tara, astfel ca anul viitor vom lansa doua magazine de acest gen in Bucuresti ca mai apoi sa ne putem mandri in 5 ani de zile cu 10 astfel de magazine. Toti cei care sunt interesati sa colaboreze cu noi, fie persoane fizice ca simpli cumparatori fie persoane juridice ca si parteneri in vanzari, sunt bineveniti sa se alature campaniei noastre pentru a promova cultura somnului. Sa aveti parte pe deplin de cel mai sanatos somn din viata Dvs. pentru ca asa cum suna si motoul firmei Shlafkultur: O ZI BUNA INCEPE CU O NOAPTE BUNA !!!
Si o noapte buna incepe cu o saltea, perna si pilota buna!

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.