Despre SANO SRL

Noi nu cream doar mobila, cream un stil si o ambianta unica pentru fiecare client in parte. Mobilierul produs de SANO se distinge prin armonia cu spatiul caruia ai este destinat si prin rezistenta in timp, rezultat al materiilor prime de calitate, priceperea maistrilor si tehnologiilor avansate  utilizate in procesul de productie.
Noi nu credem in mobila de serie standardizata, deoarece fiecare spatiu are un aspect unic si o destinatie aparte.


Firma noastra va poate oferi:

  • consultanta, design si proiectare
  • executie mobilier atat din LEMN MASIV cat si din MDF sau pal meleminat cum ar fi: bucatarie, living, dormitor, hol, dressing, camera tineret, birouri, receptii, mese de conferinte s.a.

CALITATEA PRODUSELOR si serviciilor este garantata de patru factori:

  • Calitatea materialelor utilizate: panouri dublu melaminate si termorezistente, produse de firmele Egger (Austria), Falco (Ungaria), feroneria si accesoriile produse de Salice(Austria) si Blum (Austria), Rehau, Hafele (Germania)
  • Calitatea utilajelor noi de ultima generatie   2004-2005, fabricate de firme de prestigiu in domeniu din Belgia, Germania si Austria
  • Calitatea sculelor, majoritatea diamantate, fabricate de lideri in domeniu precum Leitz, AKE (Germania) si CMT, BSP (Italia)
  • Personal Calificat, profesionisti devotati care cauta intotdeauna solutii perfecte

PRIN FIRMA NOASTRA PUTETI DEVENI PROPRIETARUL UNEI CONSTRUCTII ECOLOGICE DE CALITATE.

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.