ROMINVEST IMPEX SRL

Aghires

Adresa: nr. 49 (Cod postal:457246), Aghires, Jud. Salaj, Romania

Despre ROMINVEST IMPEX SRL

Sisteme de securitate, producție seifuri, seifuri, confecții metalice

S.C. ROMINVEST IMPEX S.R.L. produce și comercializează din 1994 în Aghireş-Sălaj seifuri certificate de înaltă calitate, dulapuri pentru siguranţa datelor și dulapuri din oțel precum și produse speciale pentru păstrarea în siguranță a documentelor importante, a banilor, a aurului, a armelor executate conform Normelor Europene, în vederea protejării împotriva furtului și a incendiilor.

Toate produsele noastre sunt verificate în laboratoare și certificate după Normele Europene (EN) EN 1143-1 (protecție impotriva spargerilor) și EN 1047-1 (protecție impotriva focului).

Bineînțeles, organizația noastră este certificata după normele ISO 9001-2000.

Fiecare seif este supus unui control de calitate foarte sever in Laboratoare aparținănd Institutiilor de mare prestigiu European care testează pe tipuri de fabricație seifurile noastre:

1. Laboratoarele Universitătii Tehnice din Braunschweig – IBMB;

2. Laboratorul de testare a VdS GmbH din Koln;

3. Laboartorul TRESOR – TEST din Praga, CR (protecție antiefracție);

4. Laboratorul IBS din Linz, Austria (protectie antifoc).

Toate aceste laboratoare sunt certificate conform EN 45001 și acreditate atăt intern – în fiecare țară, căt și la Bruxelles, la CEN – Comitetul European pentru Normare.

Pentru toate seifurile există certificate și rapoarte de testare ale acestor laboratoare.

Începând cu 2010 și în România sunt valabile certificările europene.

Ca dovada a certificării, se pune pe fața interioară a ușii seifului o placheta de verificare care conține: numele locului de certificare, norma de testare aplicată, gradul de rezistență obtinut sau clasa, numărul de identificare a produsului, anul fabricației, greutatea in kg. Plachetele se eliberează de locurile de certificare in mod controlat si servesc consumatorului ca dovada a certificării și a calitatii.

Produsele noastre au fost exportate păna acum in proportie de 90% in special in Germania, Elveția, Olanda, Belgia, Luxemburg, precum și în restul tărilor din Uniunea Europeana.

Găsiți produsele noastre în intreaga Europa, mai ales: in marile bănci; în domeniul militar; în ambasade și consulate; în industria grea; la producători cunoscuți de autovehicule și în sucursalele acestora, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen; in ministere; la Comitetul Olimpic; și în domeniul privat la multe personalități cunoscute.

Pe lângă acestea, pe baza noii legislații din Germania, am produs pentru o mare parte a Comunității Europene căteva mii de dulapuri de arme pentru vânăori, pădurari, practicanți de tir sportiv, colecționări și comercianși de arme, de asemenea am fabricat și camere pentru protecția armelor.

Și aceste dulapuri pentru arme sunt testate în laboratoare și certificate conform Normelor Europene, în diferite trepte de siguranță.

Produse / Preturi / Servicii

Seif KTF Grad O si I antifoc

Data adaugarii: 2019-08-05

Descriere: Certificat: EN 1047-1 anTifoc 30 minute Seiful la fost supus unui control de calitate foarte sever in LABORATORUL IBS – A 4020 Linz Austria – testul antifoc.

Seif KT Grad O si I fireBLOC

Data adaugarii: 2020-03-18

Descriere: Certificat: EN 1143-1 antiefractie Seiful a fost suspus unui control de calitate foarte sever in LABORATORUL TRESOR TEST SRO – Cehia – testul de antiefractie.

Usa de camera securizata Grad 0 I II III IV fireBLOC

Data adaugarii: 2018-05-29

Descriere: Certificat: EN 1143-1 fireBLOC antiefractie

Seif B1F plus anTifoc Grad 0 I

Data adaugarii: 2016-03-16

Descriere: Certificat: EN 1047-1 anTifoc 60 minute Seiful la fost supus unui control de calitate foarte sever in LABORATORUL IBS – A 4020 Linz Austria – testul antifoc.

Seif KA Grad I si II anTifoc

Data adaugarii: 2015-12-11

Descriere: Certificat: EN 1047-1 anTifoc 60 minute Seiful la fost supus unui control de calitate foarte sever in LABORATORUL IBS – A 4020 Linz Austria – testul antifoc.

Seif SD Klasse 2

Data adaugarii: 2015-06-26

Descriere: Certificat: EN 14450-2002, privind testarea sigurantei, impotriva furtului si efractiei.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.