TSI CONSULTANŢĂ & TRAINING SRL

Sector 1

Adresa: Str. Clucerului, nr. 55, et 4, ap. 13 , Sector 1, Jud. Bucuresti, Romania

Despre TSI CONSULTANŢĂ & TRAINING SRL

 

Proiect-ContaPlus - TSI Consultanta & Training

 

CINE SUNTEM?

Proiect ContaPlus®reprezintă brandul sub care compania TSI Consultanță&Training, furnizor de formare profesională acreditat A.N.C. (fost C.N.F.P.A.), și-a creat un renume pe piața de profil din România, fiind în prezent unul dintre liderii in domeniu datorită noutății tematicilor abordate în cadrul cursurilor și profesionalismului lectorilor săi.

CU CE NE OCUPĂM?

Suntem furnizori de training personalizat si ne adaptăm specificului fiecarei organizații sau instituții publice, oferind programe de formare în domenii precum: Achiziții Publice (Metodologia de aplicare a HG 1/2018), Audit, Fonduri Structurale,  Management (Pregatire in vederea obtinerii certificarii PMP®), Marketing, Contabilitate, Fiscalitate, Juridic, Resurse Umane, Soft Skills, Energie (Diriginte de șantier, Responsabil tehnic cu executia-R.T.E. , electricieni, etc.) ,  Mediu, Controlling, Risk Management, Dezvoltare personală, GDPR-Protectia Datelor Personale, Cultură organizațională, Automotive, CNC, etc. Activitatea de formare profesională derulată este susținută de lucrările de specialitate publicate la editura ContaPlus.

 

Începând cu anul 2006 si până in prezent, Proiect ContaPlus®, in calitate de furnizor de formare profesională, a organizat peste 850 de sesiuni de pregătire, atât pentru mediul public cât și pentru mediul privat, la care au participat în jur de 18 000 de cursanți.

Reușim să ne adaptăm cerințelor si nevoilor clienților noștri, tratându-i de fiecare dată cu profesionalism si oferindu-le programe de formare profesională ce utilizeaza metode practic-aplicative.

 

Toate programele Proiect ContaPlus®sunt ancorate în experiențele și realitățile pieței românești, lucru ce evidențiază cunoașterea mentalității și atitudinii angajaților români, mediului concurențial românesc și a situației  economice existente.

 

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.