PROFESIONAL GLASS SRL

Iasi

Adresa: Vasile Lupu, nr. 134 Mezanin ap. 9 , Iasi, Jud. Iasi, Romania

Despre PROFESIONAL GLASS SRL

SC PROFESIONAL GLASS SRL Vă oferă o gamă complexă de produse de cea mai bună calitate, executate cu echipamente moderne de personal specializat.
Suntem deschiși către nou, ne caracterizează profesionalismul constant în executarea lucrărilor și seriozitatea în relațiile cu clienții.
Furnizăm la cererea clientului, geamuri cu sticlă sablată cu diverse modele, vitrali, geamuri decorative și geamuri securizate.

SERVICII
 
Geam decorativ
Gama variată și unica de geamuri decorative atent selectionate, satisfac cerințele unor clienți deschiși la noile tendinte în designul arhitectural aplicat pe sticlă. Seriile de geam decorative comercializate de PROFESIONAL GLASS sunt: Spic, Maslin, Castelano, în variantele clar și bronze, sticlă decorativă Henghao Glass: DSG, TSG, HG.

Oglinzi

Oglinzile sunt obtinute prin depunerea pe una din suprafetele geamului float a unui film metalic reflectorizant, protejat de un strat superficial de cupru pentru protecția în timp impotrvia oxidării. Suplimentar, la final se adaugă un strat de vopsea care asigură deopotriva protecție mecanică a stratului de oxid cât și o protecție suplimentară impotriva oxidării.

Planitherm 4S

Cu planitherm 4S capriciile vremii nu mai contează. În această perioadă a anului, dublul vitraj care integrează sticla planitherm 4S permite sporirea confortului și reducerea costurilor.

 

 
 

Produse / Preturi / Servicii

Trepte din sticla

Data adaugarii: 2015-08-14

Descriere: Trepte din sticla

Geam termopan

Data adaugarii: 2015-08-14

Descriere: Geam termopan

Pereti despartitori

Data adaugarii: 2015-08-14

Descriere: Pereti despartitori

Usi de interior cu sticla sablata

Data adaugarii: 2015-08-14

Descriere: Usi de interior cu sticla sablata

Balustrade

Data adaugarii: 2015-08-14

Descriere: Balustrade

Mobilier cu sticla

Data adaugarii: 2015-08-14

Descriere: Mobilier cu sticla

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.